Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som vikarie inom förkola/skola i Lerums kommun!

Extrajobb som vikarie inom förkola/skola i Lerums kommun!

StudentConsulting · Lerum · Ansök senast 26 aug.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker vi fler engagerade personer som vill vikariera inom förskola och skola i Lerums kommun. Brinner du för barn och unga, gillar pedagogik och vill hjälpa barnen i deras utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting nämligen ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. Arbetet startar till höstterminen och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett extrajobb. Kanske har du studier, eget företag, eller är ålderspensionär med erfarenhet från att arbeta på skola eller förskola. Du bör vilja arbeta deltid, 2-5 dagar per vecka. Du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • god samarbetsförmåga
  • flexibel och serviceinriktad
  • självgående och ansvarstagande
  • lugn och empatisk
Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Skola, Förskola, Lärare, Elevassistent, Barnskötare

Sökord: Skola, Förskola, Lärare, Elevassistent, Barnskötare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Lerum

Dela jobbannonsen

Anmäl annons