Extrajobb som Processoperatör i Hammar

OnePartnerGroup · Askersund

·

Ansök senast 2 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som bor i närheten av Hammar och vill jobba extra som Processoperatör. Du som söker har annan sysselsättning i from av jobb eller studier och vill jobba extra vid sidan av det. 

Arbetsbeskrivning:
Som processoperatör kommer du att övervaka maskiner i anläggningen som processar och återvinner glas. Du kommer även att köra lastmaskin, mycket viktigt att du även är motiverad att hoppa in som sorterare. 
Arbetstiderna kommer variera mellan dag, kväll och natt måndag-fredag (helgpass kan förekomma i vissa perioder). Antalet arbetspass kommer variera och det kan bli aktuellt med snabba inhopp - vilket ställer krav på flexibilitet. Vi ser gärna att du vill arbeta mer under sommaren då möjlighet till heltidsjobb kan ges under semesterperioden.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är över 18 år och har ett intresse för miljö återvinning. Du som söker tjänsten har annan sysselsättning i from av jobb eller studier. Du bör gilla att jobba fysiskt, behärska svenska språket i tal och skrift samt har hög arbetsmoral.
Det krävs att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet. 
Har du behörighet för att köra hjullastare är det meriterande.

Anställningsform:
Timanställning.

Sysselsättningsgrad:
Deltid /vid behov.

Arbetstid och lön:
Varierade arbetstider/ fast lön.

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup

Placering

Askersund

Kontaktperson

OnePartnerGroup Örebro AB