Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som orderadministratör - Halmstad

Extrajobb som orderadministratör - Halmstad

Lernia · Halmstad · Ansök senast 16 jan.

Deltid · Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det perfekta extrajobbet för dig som vill få erfarenhet av administration!

Om Lernia

Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Vi är Sveriges största bemanningsföretag vad gäller yrkesarbetare. Som statligt ägt bolag håller vi hög standard vad gäller värderingar, samtidigt som vi har stort fokus på att göra vinst och skapa mervärde för våra kunder. Vår företagskultur präglas av samarbete och engagemang.

Om arbetsuppgifterna

Som timanställd orderadministratör får du en gedigen upplärning och möjlighet att skaffa ny värdefull, praktisk erfarenhet inom administration.

Du kommer att vara involverad i ett administrativt projekt som kräver vana av att arbeta i excel på PC. Du kommer också arbeta i affärssystemet Intelliplan med orderadministration, vilket kräver att du är noggrann och har ett öga för detaljer. Projektet startar upp i januari och pågår fram till juni månad. Vi ser helst att du kan arbeta 2-3 dagar/veckan och upplärningen kommer att ske på vårt platskontor i Halmstad. Efter att upplärningen är avklarad så kan vissa delar av arbetet göras på distans.

Om dig

Du förväntas ta ett ägandeskap över specifika arbetsuppgifter i detta administrationsprojekt och både arbeta effektivt för att nå deadline utan att tumma på kvalitén.
  • Du behöver plugga minst 50% för att vara aktuell för tjänsten.
  • Friheten i jobbet ställer krav på att du är driven, självgående och vågar be om hjälp när det behövs.
  • Arbetsuppgifterna är repetitiva så det kräver att du klarar av att göra liknande arbetsuppgifter samtidigt som det är viktigt att alla detaljer blir rätt.
  • Hög digital mognad är en förutsättning. Vi arbetar i flera affärssystem och det är väldigt meriterande om du känner dig bekväm med att arbeta i excel.
  • Du ska vara noggrann, effektiv och gilla att jobba.
Om vår process

Så som denna process är utformad kommer du sedan arbeta med kandidater.
  • Nedan finns obligatoriska videofrågor som måste besvaras för att kunna söka jobbet. Klippen gör att vi får en bra bild av vem du är och behöver inte hålla någon avancerad teknisk nivå.
  • Vi vill även att du bifogar registreringsintyg från skolan när du söker. Det går utmärkt med skärmdump från t.ex. antagning.se eller Ladok.
  • Givetvis återkopplar vi när du sökt - antingen via mail eller telefon.
  • Om du sökt på samma annons tidigare, men för en annan ort, så behöver du inte söka igen. Vi är samma personer som behandlar ansökan och har därför redan koll på dig.
  • Vi är snabba på Lernia. Tveka därför inte med att söka, för processen kan gå fort om vi får in rätt personer!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Halmstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons