Extrajobb som merchandiser med varuplock i Sölvesborg

SRB-Gruppen AB/Stockholm · Sölvesborg

·

Ansök senast 17 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av ett flexibelt extrajobb i butik? Vi söker nu en person som vill ingå i vår vikariepool och arbeta extra med varuplock inom bland annat dagligvaruhandeln, byggvaruhandeln och fackhandeln.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida https://srbgruppen.se/

Arbetsuppgifter

I din roll som merchandiser kommer du framförallt att arbeta med påfyllning och beställning av våra kunders varor ute i butik. Du kommer att arbeta inom ett brett arbetsområde inom många olika butiker i såväl dagligvaruhandeln som byggvaruhandeln och fackhandeln. Utöver påfyllning och beställning av varor kommer du även att fronta, skylta och hålla ordning bland kundens varor på lagret. Varorna du kommer att arbeta med finns i butikernas tillhörande lager. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Sölvesborg.

Eftersom du kommer att arbeta extra vid behov (vid arbetstoppar, kampanjer, sjukdom och semester) passar tjänsten perfekt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett arbete vid sidan av. Kanske är du student med flexibelt schema eller har ett annat deltidsjobb?

Arbetsvillkor

I denna tjänst kommer du att ingå i vår vikariepool och jobba extra vid behov. Arbetet är till största del förlagt på vardagar med starttid runt klockan 07-09 på morgonen.

Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal och milersättning. Om du jobbar i flera butiker på samma dag får du även betald restid mellan butikerna.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: butiksmedarbetare, butiksjobb, butiksarbete, butiksbiträde, butikssäljare, deltidsjobb, merchandising, varuplock

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SRB-Gruppen AB/Stockholm

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Srb Gruppen AB