Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som konferensvärd till Mötesplatsen Västsvenska Handelskammaren // Göteborg

Extrajobb som konferensvärd till Mötesplatsen Västsvenska Handelskammaren // Göteborg

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 22 apr.

Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Västsvenska Handelskammaren är en näringslivsorganisation med medlemsföretag från hela Västsverige. Vi har ett stort uppdrag: att arbeta för ett västsvenskt näringsliv i världsklass. Med nära 3000 medlemsföretag och ett arbetsfält som sträcker sig över hela Västsverige är Handelskammaren en arbetsplats som präglas av högt tempo och snabba förändringar. Handelskammaren är en naturlig mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en positiv och ansvarstagande Konferensvärd till vårt team.

Om tjänsten som Konferensvärd
Som Konferensvärd på Västsvenska Handelskammaren kommer du att tillhöra Mötesplatsen där du ingår i teamet som organiserar och genomför konferenser/möten och evenemang. I en dynamisk miljö ser du till att allt går tillväga på bästa möjliga sätt där din huvudsakliga arbetsuppgift är i driften. Du planerar och förbereder inför varje möte/event/konferens på detaljnivå. Du ser till att alla gäster är supernöjda och får det de skall ha i god tid. Köksarbete ingår. Med mycket självständigt arbete i högt tempo finns du till hands för att med en positiv attityd leverera förstklassig service och gästbemötande.

Vi söker dig som...
... älskar att leverera service i världsklass! Du är en positiv person med stort ansvarstagande och stresstålig organisatör som älskar att leda och tar dig an nya uppdrag med ett leende på läpparna. Proaktiv och initiativtagande, mycket effektivt och ordentligt håller du koll på vad som händer i omgivningen. Med din sociala såväl som kommunikativa förmåga faller det dig naturligt att med lyhördhet vara representativ i mötet med gäster. Vi ser att du tidigare har arbetat inom serviceyrket där du har utvecklat förmågan att, med positiv energi, proaktivitet och flexibilitet bemöta gäster i ett intensivt tempo. Har du dessutom erfarenhet från jobb med konferenser/events, på café eller restaurang är detta extra meriterande.

Vad Västsvenska Handelskammaren erbjuder dig
På Västsvenska Handelskammaren arbetar du i en härlig arbetsmiljö med goa kollegor, samtidigt som du får ta del av spännande bokningar & evenemang. Du får stöd i bolagets tydliga struktur och kommer att ingå i ett engagerat team. Då tjänsten är deltid erbjuds du flexibilitet, vilket innebär att du kan ägna tid åt studier eller annat vid sidan av.

Denna rekrytering är ett konsultuppdrag där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Oddwork.

START: Omgående eller enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Varierar från vecka till vecka beroende på beläggning. Hög tillgänglighet och flexibilitet krävs.

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-20

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ellinor Hellberg

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons