Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som jobbcoach hos StudentConsulting i Trollhättan

Extrajobb som jobbcoach hos StudentConsulting i Trollhättan

StudentConsulting · Trollhättan · Ansök senast 26 feb.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du studerande idag och söker ett roligt extrajobb? Är du dessutom en självgående person som är nyfiken på arbetsmarknaden, karriärutveckling och coachning? Då är jobbet som Jobbcoach hos StudentConsulting något för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta extra bredvid dina studier som jobbcoach och hjälpa människor ut i arbete eller utbildning. Arbetet består främst i att, genom bland annat individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller studier. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning.

Din arbetstid kommer vara under måndag till fredag, varierade timmar mellan kl 08.00-17.00. Du ska kunna arbeta 2-3 dagar per vecka för att vara aktuell för tjänsten.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men är dock inget krav.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande idag på högskola eller universitet. I övrigt måste du uppfylla något av nedan krav för att vara aktuell;

1. Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen SAMT minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).

2. Alternativt minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.

Vi ser att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och det är ett plus om du tidigare har jobbat med coachning, rekrytering eller bemanning.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt är hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till. Det mesta av arbetet kommer att ske digitalt, men det kan även vara aktuellt att jobba på vårt kontor i Göteborg samt vid enstaka tillfällen även Trollhättan och Lidköping.

Är du den vi söker? Ansök redan idag via www.studentconsulting.se Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas med start så snart som möjligt.

Sökord: HR, Bemanning, Rekrytering, Extrajobb, Jobbcoach

Sökord: HR, Bemanning, Rekrytering, Extrajobb, Jobbcoach

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons