Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som It-tekniker i Svedala

Extrajobb som It-tekniker i Svedala

Randstad · Svedala · Ansök senast 15 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du student (eller har en annan huvudsaklig sysselsättning) och brinner för IT och service? Vill du få en fot in i IT-branschen och skaffa värdefull erfarenhet inför framtiden? Då är det här tjänsten för dig! Randstad Technologies söker nu en junior IT-tekniker med placering i centrala Svedala. 

Ansvarsområden

Fokus kommer vara på intern IT-support där din uppgift kommer vara att hantera enklare IT-ärenden. Ärendena kommer främst via drop-in, men även via samtal och mejl. Den primära arbetsuppgiften kommer bestå av PC-installationer och arbete runt PC-arbetsplatsen. Du kommer att vara anställd av Randstad Technologies och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens kontor ligger i Svedala och det är här du kommer vara placerad.

Arbetstider

Tjänsten är en timanställning på ca 16 timmar per vecka, förlagt under kontorstid. 

Kvalifikationer

* Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik.
* En god allmän kännedom kring PC datorer och kringutrustning.
* Behärskar engelska och svenska obehindrat, i tal och skrift.
* Studier eller en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll

Vi söker dig som är i början av karriären och som vill ut på IT-marknaden för att bygga en stadig grund att stå på inför framtiden. Som person är du nyfiken, ansvarsfull och gillar att utmana dig själv. Att vara en problemlösare faller sig naturligt för dig och du gillar att utmana dig själv. I den här rollen få du möjlighet att utveckla dina kompetenser inom IT service samt finslipa dina administrativa kunskaper. En möjlighet du inte får missa!

Ansökan

Låter det här som din nästa utmaning? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Vi frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Konsultchef Ellen Svensson på ellen.svensson@randstad.se
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Svedala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons