Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som säljare till Verisure!

Verisure · Norrköping · Ansök senast 26 maj

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett meriterande kvällsarbete vid sidan av dina studier och möjlighet att dryga ut studentkassan? Är du en energiknippe som älskar att arbeta mot uppsatta mål och överträffa kundernas förväntningar? Då är denna tjänst för dig, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Verisures räkning ett flertal medarbetare till alla sina avdelningar inom innesälj. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Verisure. Alla frågor kring tjänsten går därför till emelie.johansson@pn.se

Verisure söker nu dig som studerande till flera av sina avdelningar inom innesälj till sitt kontor i Linköping. Tjänsten är på deltid och passen är förlagda på kvällstid 17.30-21 samt varannan helg. Du förväntas kunna arbeta minst 2 pass i veckan. Idag är Verisure verksamma i 17 länder, har 3 miljoner kunder och är 18 000 anställda. De är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som hela tiden arbetar med utveckling av deras tjänster, produkter och personal.

Du erbjuds:
  • En gedigen introduktion vid start samt kontinuerlig coachning
  • En rolig och energifylld arbetsplats med olika tävlingar varje vecka
  • Möjlighet att påverka din lön genom provision
  • Flexibla arbetstider
Arbetsuppgifter
Som innesäljare på någon av Verisures olika avdelningar arbetar du med att kontakta potentiella samt befintliga kunder över telefon och för att skapa och bibehålla goda relationer så att det ska vara självklart att välja Europas marknadsledande larmleverantör. Du kommer även hantera lättare administrativa uppgifter.

Vi söker dig som:
  • Har som lägst en gymnasieutbildning
  • Är studerande och över 18 år alt. har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Har möjlighet att arbeta minst 2 kvällar i veckan samt varannan helg
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har erfarenhet inom kundkontakt och försäljning sedan tidigare. Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Verisure. Vi ser det därför som viktigt att du har ett starkt driv och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är energisk och älskar att arbeta i ett målinriktat team. Du är strukturerad och initiativtagande.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det ett godkännande från Länsstyrelsen och en kreditupplysning innan uppdraget kan påbörjas.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Verisure

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons