Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som digital barnpsykolog på Knodd (20-40%)

Extrajobb som digital barnpsykolog på Knodd (20-40%)

Knodd Vård AB · Umeå · Ansök senast 24 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Om verksamheten

Knodd är en vårdtjänst där småbarnsföräldrar idag kan få stöd och barnsjukvård från erfarna sjuksköterskor och barnläkare via videosamtal, gå digitala föräldrakurser, samt följa och förstå sina barns hälsa och utveckling. Vi växer snabbt och har idag ca 100 sjuksköterskor och ett tiotal barnläkare med lång och gedigen erfarenhet från barnsjukvård och barnhälsovård. Majoriteten av vår vårdpersonal jobbar deltid hemifrån på distans, och många jobbar därmed även inom andra verksamheter inom fysisk vård.

Vi vill nu bredda verksamheten med barnpsykologer som kan erbjuda barn- och föräldrastöd till våra användare runt om i landet. Vi söker därför erfarna barnpsykologer som vill vara med från ett tidigt skede och utveckla Knodds satsning inom psykisk hälsa.


Om rollen

Då detta är ett nytt område för Knodd, planerar vi att till en början komma igång i mindre utsträckning och successivt bygga upp verksamhetsområdet. Som barnpsykolog kommer du att arbeta kliniskt med barn- och föräldrastöd digitalt. Anställningen är på deltid med en omfattning på 20% eller 40% av en heltidsanställning, motsvarande 8h eller 16h i veckan. Arbetspassen är i regel 4h långa och det finns en stor flexibilitet i att välja passtider utifrån egna preferenser.

Det kliniska arbetet innebär att du via videosamtal på Knodds plattform erbjuder barn- och föräldrastöd av hög kvalitet på det sätt som passar målgruppens behov. Det kan handla om både kortare rådgivande samtal och längre behandlande samtal, varierat med admintid för att hantera uppgifter relaterade till ärendena.

På sikt kommer våra barnpsykologer att finns över hela landet, och ditt arbete kommer därför att ske på distans, från hemmet eller vilken annan plats i landet som passar dig.


Om dig

För att söka tjänsten hos oss behöver du

  • Ha svensk psykologlegitimation
  • Ha utbildning i och erfarenhet av att arbeta med KBT
  • Minst 2 års klinisk erfarenhet av arbete med barn och unga som legitimerad psykolog
  • Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Tillgång till egen dator samt stabil internetuppkoppling

Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av:

  • Föräldrastödjande samtal och insatser
  • Ytterligare språkkunskaper

Som person tänker vi oss att du är

Ödmjuk, samarbetsvillig, flexibel, med goda färdigheter i att bemöta inte bara barn utan även dess vårdnadshavare med respekt för deras farhågor. Det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll för att bidra till en miljö där barnet ges utrymme att synas och höras. Slutligen söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi arbetar hårt för att skapa ett bra arbetsklimat på Knodd och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningens start

Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.


Knoddd Medicare AB är den registrerade vårdgivaren som tillhandahåller vården på Knodd och där hälso- och sjukvårdspersonal anställs. Precis som andra vårdgivare omfattas Knodd Medicare av bl.a. Hälso- och sjukvårdslagen, Patientlagen, Patientdatalagen, Patientsäkerhetslagen och Socialstyrelsens föreskrifter samt agerar inom IVO:s tillsyn.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Knodd Vård AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Knodd Vård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons