Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som bartender på Brasserie Bouquet

Café & Brasserie Oscar AB · Linköping

·

Ansök senast 31 mars (24 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Extrajobb på Brasserie Bouquet i din ansökan

På Brasserie Bouquet är ambitionen att bli en självklar mötesplats för linköpingsborna. Vi vill med bra stämning bland personal och gäster skapa en harmonisk miljö för alla. Vi kommer ha ett väldigt brett utbud av mat och dryck. På våran året om-uteservering är ambitionen att skapa en oas mitt i centrala Linköping, precis vid stora torget. Vi söker dig som till exempel pluggar på universitetet och vill jobba extra vid sidan om studierna. Inga krav på antal pass per månad och vi tar hänsyn till att det är är svårt att jobba under tentaperioderna.


Erfarenhet är mediterande men inget krav. Vi räknar med att anställningen startar under mars månad. Om du har sökt tjänsten tidigare men fått avslag är du välkommen att söka igen.


Som Bartender på Brasserie Bouquet är det viktigt att du är socialt intelligent och har ett brinnande intresse för olika sorters drycker. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. En positiv inställning och nära till ett leende i alla lägen är egenskaper både vi och våra gäster värderar högt. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Café & Brasserie Oscar AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Café & Brasserie Oscar AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Extrajobb på Brasserie Bouquet i din ansökan