Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb resande Mystery Shopper Umeå

Nordic Mystery Shopping Sverige AB · Umeå · Ansök senast 31 jan.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en Mystery Shopper som vill ha ett extrajobb där uppdragen är inte bara i Stockholm (fast delvis så klart), utan även kräver resor några gånger per månad till städer som Luleå, Kiruna och Sundsvall. Det finns inga krav för hur mycket du ska jobba, men vi tror att du är intresserad av att arbeta 1-3 dagar per månad.

En Mystery Shopper är en anonym konsument som besöker affärer, restauranger, kaféer, fartyg och många andra platser. För att våra kunder ska kunna förbättra bemötandet av sina kunder berättar vi i skriftliga besöksrapporter om vad vi upplevt.

Nordic Mystery Shopping är unika genom att jobba med professionella Mystery Shoppers med timlön. Kvaliteten i våra besöksrapporter är till för krävande marknadschefer, för utbildningsföretag inom sälj och service, och andra som vet att Mystery Shoppern avgör kvaliteten på tjänsten.

I vår företagsgrupp ingår även Nordic Mystery Shopping i Finland, Danmark och Norge, och Inside Security. Vi är ensamma i vår bransch om att ha kollektivavtal och arbetsförsäkringar som omfattar alla anställda.

Våra Mystery Shoppers jobbar oftast inom ett distrikt som går över flera städer. Bland våra Mystery Shoppers i Umeå är det inte alla som har möjlighet att resa så mycket, så vi söker denna gång dig som vill det. Det förekommer alltså en del resor, men du måste inte ha egen bil för det. Reskostnader och restid är betalda.

Om du har körkort och tillgång till en laptop för rapportering. Om du har några års erfarenhet inom butik, hotell, restaurang eller kafé. Om du är bra på att uttrycka dig skriftligt på svenska och engelska. Då kanske det här passar in bra på dig och vi ser fram emot din ansökan! Skicka ditt CV och personligt brev till info@nordicmystery.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons