Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb - Reklamutdelare i Västervik

Extrajobb - Reklamutdelare i Västervik

Svensk Direktreklam · Västervik · Ansök senast 3 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SDR Svensk Direktreklam i Västervik söker reklamutdelare för helger i Gamleby och Överum.


FLEXIBELT EXTRAJOBB

Din arbetstid är förlagd till lördag-söndag varje vecka. Arbetstiden beror på hur stort just ditt distrikt är och varierar från distrikt till distrikt.


Är du intresserad av ett flexibelt extrajobb förlagt till helgen? Vill du komma ut och röra på dig och få motion? Vi söker just nu reklamutdelare till olika områden runt Västervik. Våra distrikt består av ca 100-400 hushåll och delas ut under 2-4 timmar. Du delar på din runda ut direktreklam. Du bestämmer själv hur många timmar du vill arbeta under helgen!


ALLA ÄR VÄLKOMNA

Alla är välkomna att arbeta med oss; ungdomar från 13 år och uppåt, studenter, pensionärer eller ni som bara vill ha en extrainkomst utöver ert ordinarie arbete! Inget krav på körkort och tillgång till bil, men det kan vara en fördel om du som söker har det.


Våra krav är att du har god lokalkännedom, att du är noggrann och ansvarsfull och att du tar ditt jobb på allvar.


OM OSS

SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg.


ANSÖKAN

Välkommen att söka jobb hos oss via vår webbplats: https://www.delareklam.nu/sv/ansok



Vi rekryterar löpande och vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Direktreklam

Placering

Västervik

Kontaktperson

Malmixx Projekt AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons