Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb Mystery Shopping Växjö

Nordic Mystery Shopping Sverige AB · Växjö · Ansök senast 26 okt. (11 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

En Mystery Shopper är en anonym konsument som besöker butiker, restauranger, kaféer, fartyg och många andra platser. För att våra kunder ska kunna förbättra bemötandet av sina kunder, berättar vi i skriftliga besöksrapporter om vad vi upplevt.

Nordic Mystery Shopping är unika genom att jobba med professionella Mystery Shoppers med timlön. Kvaliteten i våra besöksrapporter är avsedda för krävande marknadschefer, för utbildningsföretag inom sälj och service, och andra som vet att Mystery Shoppern avgör kvaliteten på tjänsten.

De flesta av våra Mystery Shoppers jobbar extra hos oss. I den här regionen behöver vi Shoppers som vill jobba extra ungefär 1 eller 2 dagar per månad. Jobbet kräver att du reser en del till närliggande städer som Kalmar, Jönköping, Värnamo och Kristianstad. Självklart ersätts restid och reskostnader. Det finns inget krav på att du måste jobba en viss volym och du kan tacka ja eller nej till erbjudna arbetspass.

Arbetet planeras i arbetsdagar, schemalagt månadsvis. Du kan själv vara med i planeringen av vilka dagar du kommer att jobba. Därför är jobbet mycket flexibelt.

I vår företagsgrupp ingår även Nordic Mystery Shopping i Finland, Danmark och Norge, och Inside Security i Sverige. Lönen är per timme. Vi tar ansvar för att din skatt och pensionsavgift blir betald. Vi är ensamma i vår bransch om att ha kollektivavtal och arbetsförsäkringar som omfattar alla anställda.

Om du har jobbat inom butik, hotell, restaurang eller kafé några år. Om du är bra på att uttrycka dig skriftligt på både svenska och engelska. Om du har körkort och gärna god körvana. Och om du ser långsiktigt på möjligheten att jobba extra som Mystery Shopper. Då kanske det här passar in bra på dig och vi ser fram emot din ansökan! Skicka ditt CV och ett personligt brev till info@nordicmystery.se.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Ansök via mejl