Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb Mystery Shopping Uppsala, dagsresa till Stockholm

Extrajobb Mystery Shopping Uppsala, dagsresa till Stockholm

Nordic Mystery Shopping Sverige AB · Uppsala · Ansök senast 2 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi Mystery Shoppers för tillfälliga uppdrag under slutet av november och början av december, dagtid vardagar.

Besöken är i exklusiva butiker. Du reser med tåg från Uppsala (lön från avresetiden, 1:a klass om det finns) till butiker att besöka i centrala Stockholm under dagen, och avslutar den dagen med tågresan tillbaka.

Besöken kommer genomföras vardagar dagtid, och dagarna går när som helst inom projektperioden en bit in i december. Datum planerar vi tillsammans. Skulle du sedan tycka jobbet är roligt hoppas vi på att ha uppdrag till dig även senare.

En Mystery Shopper är en anonym konsument som besöker butiker, restauranger, kaféer, fartyg och många andra platser. För att våra kunder ska kunna förbättra bemötandet av sina kunder, berättar vi i skriftliga besöksrapporter om vad vi upplevt.

Nordic Mystery Shopping är unika genom att jobba med professionella Mystery Shoppers med timlön. Vi är ensamma i vår bransch om att ha kollektivavtal och arbetsförsäkringar som omfattar alla anställda.

Om du har jobbat inom butik, hotell, restaurang eller kafé några år. Om du är bra på att uttrycka dig skriftligt. Och om du tycker det vore roligt med ett lite speciellt uppdrag. Då kanske det här passar in bra på dig och vi ser fram emot din ansökan! Maila CV och personligt brev till info@nordicmystery.se.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons