Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb - Leverans av matkassar Kungsängen

Extrajobb - Leverans av matkassar Kungsängen

Jobzone · Upplands-Bro · Ansök senast 2 juli

Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår kund belägen i Kungsängen söker vi ett antal B-bilschaufförer för leveranser av matkassar. För att vara behörig att jobba deltid behöver du ha en annan sysselsättning till minst 50%. Exempelvis studerar eller har en anställning på minst 50%.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du levererar färdigpackade matkassar hem till privatpersoner. Arbetet är till stor del självständigt där du utgår ifrån vår kunds lager i Kungsängen, där du hämtar "din" bil, kontrollerar leveranserna, för att sedan köra ut till respektive kund. Med hjälp av lätt lastbil och färddator är det du som säkerställer att kunden får sin beställning på utsatt tid. Leveranserna sker till både flerfamiljshus med/utan hiss och villaområden i hela stor Stockholm. Då kassarna kan vara tunga, innebär det också att jobbet är fysiskt krävande. Vid leverans ser du självklart till att kunden blir väl bemött och får en positiv upplevelse.

Vem söker vi till denna tjänst

Som person är du noggrann och kan arbeta i ett högt tempo, vilket krävs då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa kundupplevelsen. Du kan arbeta både dagtid, kvällstid och helger.

Krav
  • B-körkort
  • Bra lokalkännedom
  • Körvana
  • Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% ex studerar el jobbar och kan intyga detta skriftligt
  • Du behöver behärska svenska språket.
  • Du kan arbeta varierande arbetstider och minst 3 pass i veckan
Meriterande

Tidigare erfarenhet av budbilsjobb

Tillsättning

Introduktionsutbildningar startar periodvis och vi tar in kandidater eftersom. Du behöver vara tillgänglig 5 vardagar dagtid för introduktionen!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone

Placering

Upplands-Bro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons