Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb kundrådgivare ica banken borås

Randstad · Göteborg · Ansök senast 15 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Studerar du och vill dryga ut studentkassan samt säkerställa sommarjobbet redan nu? Eller arbetar du kanske deltid och vill ha ett extrajobb? Här får du bra utbildning, utvecklingsmöjligheter, utmanande arbetsuppgifter och du får vara med om en spännande tillväxtresa.  
För start under januari 2021 söker vi dig som vill vara med när ICA Banken växer och utökar med deltidspersonal i Borås. Om du är engagerad och motiverad att ta hand om ICA Bankens kunder, skynda då in med din ansökan! 

Ansvarsområden

ICA Banken vill göra livet lite enklare varje dag för ICAs kunder. Som kundrådgivare är du bankens ansikte utåt och kundens första kontakt, och därmed spelar du en viktig roll i att underlätta för kunder och hitta nya affärsmöjligheter i varje kundmöte. ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner.
I din roll som kundrådgivare är din huvudsakliga arbetsuppgift att erbjuda kunden service i världsklass via telefon och utveckla affären med bankens kunder, genom att erbjuda kundanpassade lösningar utifrån bankens produkter och tjänster. Med ditt engagemang och din passion för att överträffa kundernas förväntningar, bidrar du till att skapa mervärde både för våra kunder och banken.
Du kommer att hjälpa bankens kunder att upptäcka och öka användandet av digitala tjänster genom att hjälpa bankens kunder i våra digitala miljöer.
Du är anställd via Randstad i Borås men på uppdrag hos ICA Banken som kommer starta med utbildning i januari 2021.Tjänsterna är på deltid och ICA Bankens öppettider är vardagar 08.00-20.00, lördagar 10:00-16:00, söndagar 10:00-16:00

Arbetstider

Deltid (vid behov), det är varierande arbetstider mellan 07.50-20.10 på vardagar, 9:50-16:10 på helger. Arbetspassen är mellan 4-5 timmar eller  heldagar enligt överenskommelse. Du förväntas kunna jobba minst 35 timmar i månaden. Ditt konsultuppdrag börjar med en introduktionsutbildning som pågår under två veckor och är på heltid.
Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studier med en omfattning på minst 50 %.

Kvalifikationer

Här behöver du:
• Studera på högskola inom lämpligt område så som ekonomi / administration / personal eller likvärdig och ha minst 1 år kvar av din utbildning alternativt ha ett annat arbete som kan kombineras med deltidsuppdrag.
• Kunna jobba heltid under sommaren samt mellandagar jul/nyår.
• Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag i ett värderingstyrt företag där du förväntas bidra till en framgångsrik verksamhet genom att leverera resultat utifrån ditt uppdrag samt att nå dina mål och avdelningens affärsmål i linje med ICAs vision, strategier och övergripande verksamhetsmål. Du driver din egen och bidrar till andras utveckling genom att kontinuerligt testa nya idéer och intresserar dig för nya möjligheter. För att skapa ett gott arbetsklimat ansvarar du för att skapa en öppen, respektfull och konstruktiv dialog.   
Du förväntas att leva efter ICAs värderingar och bygga ICAs varumärke: Enkelhet, Entreprenörskap och Engagemang. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundservice eller vill starta din kompetensresa inom bankens kundservice, gillar att göra affärer och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du är en person som brinner för att göra det lilla extra så att kunden ska bli nöjd och känna sig väl omhändertagen.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast 2020-12-15
För information: Louice Silvärn konsultchef, louice.silvarn@randstad.se

Om företaget

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi ska göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, i våra digitala kanaler och via telefon. Vi skapar personliga, enkla och prisvärda tjänster för ICA kunden. Tillgänglighet, enkelhet, låga avgifter och tydliga villkor är centralt för oss. ICA Banken, som startade sin verksamhet 2001, har idag över 835 000 kunder, ca 350 medarbetare och ingår som ett helägt dotterbolag i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten finns i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna. 
Vi är en vardagligare bank som räcker längre.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons