Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb inom industrin i Falköping!

Lernia · Falköping · Ansök senast 28 feb.

Deltid · Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi dig som vill ha ett extraarbete vid sidan om ditt ordinarie arbete eller studier. Du kommer att bli anställd av oss på Lernia och uthyrd till vår kund som är verksam inom tillverkningsindustrin.

Om tjänsten
Vi letar efter drivna och engagerade personer som vill jobba extra inom industrin. Du kommer att arbeta i en produktion med montering och tillverkning. I arbetet kommer du att jobba självständigt men även i ett team. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Vidare kommer du också kunna bidra till att utveckla arbetssätt och aktivt jobba för att bibehålla och förbättra dessa målsättningar.

Om dig
Du bör motiveras av att lära dig nya saker och att vara en viktig medlem i ett team. Erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin eller likvärdig utbildning är meriterande. Viktigt för oss är därmed att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Formell kompetens

Lernia Bemanning följer Bemanningsavtalet vilket innebär att du som extraarbetare ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%; ange därför i din ansökan hur din nuvarande sysselsättning ser ut.

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Du ska ha möjlighet att kunna arbeta samtliga arbetstider på vardagar som sker antingen på dag, kväll eller natt.

Meriterande:
  • Erfarenhet från industri
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • Truckkort
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Om anställningen
Placeringsort: Falköping
Tjänstgöringsgrad: Extrajobb på vardagar
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Visstidsanställning extraarbete

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Falköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons