Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb hos Skinande Rent

Skinande rent · Göteborg · Ansök senast 31 aug. (16 dagar kvar)

Deltid · Visstidsanställning

Brinner du för att ge förstklassig service och har ett öga för kvalitet? Är du studerande på minst 50 procent och vill arbeta extra vid sidan om studierna? Då är det dig vi söker till Skinande rent i Göteborg.

Om vår kund

Skinande rent Göteborg är ett städbolag som drivs av två engagerade tjejer som värdesätter god service med kundnöjdhet i fokus. Idag arbetar 13 personer med tjänster inom bland annat hemstäd, kontorsstäd och flyttstäd. Bolaget växer och vill därför bli fler, för att fortsätta leverera toppkvalité till kunderna som finns i Göteborg och grannkommuner. Skinande rent är inte vilket städbolag som helst, här får du vara med i ett team som är drivet, nytänkande och som värnar om sina kollegor.

Dina arbetsuppgifter

Som en del av teamet på Skinande rent Göteborg kommer du, tillsammans med dina kollegor att utföra både hemstäd, flyttstäd och kontorsstäd hos kunder. Kundbemötande och att arbeta i team bör alltså vara någonting som faller naturligt för dig. Arbetsdagen börjar med att du möter dina kollegor på Skinande rents kontor i nya Hovås, varifrån ni sedan tillsammans tar hand om dagens uppdrag i Göteborg med omnejd.

Arbetstider: Varierande. Kan förekomma dag, kväll och helg arbete.
Område: Göteborgsområdet.
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Deltid. Finns goda möjligheter till sommarjobb på heltid.

Din profil

För att passa i tjänsten ser vi att du är en driven och engagerad person som brinner för service. Du är initiativtagande, prestigelös och har en positiv inställning. Vidare bör du trivas i en roll där du ständigt är i rörelse och träffar människor. För att passa in i teamet är det viktigt att du som person drivs av att göra dina kunder nöjda, har skinn på näsan och vågar säga vad du tycker. Tidigare erfarenheter av kundbemötande och serviceyrken ser vi som meriterande. Även B-körkort och tillgång till bil är meriterande.

Krav för tjänsten:
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Vissa kunskaper i engelska.
  • Minst 18 år.
  • Studerande om minst 50 procent eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent.
  • Kan arbeta minst 2 dagar i veckan.
Vi har alltid ett stort behov av duktiga studenter som vill tjäna extra pengar i ett drivet team. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, så skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

Sökord

Städare, hygien, sanitet, städning, lokalvård, deltid, extrajobb, Göteborg, 50%

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skinande rent

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen