Extrajobb för pensionär, Hemstädning

Smakrik AB · Lund

·

Ansök senast 16 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag men framförallt gäller det att hjälpa våra kunder med återkommande hemstädning. Våra kunder är både äldre personer men även barnfamiljer som behöver lite avlastning i hemmet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos vår personal eftersom man utför arbetet i någons hem och att vi i många fall blir en social kontakt för kunden.


Ingen tidigare erfarenhet krävs men det är önskvärt att du som arbetar med hjälp i hemmet är noggrann, lyhörd och positiv.


Man arbetar självständig och har stora möjligheter att styra över sin egen tid. Vi schemalägger så att man har sina egna återkommande kunder vilket ger trygghet för både kunden och personal.


För att jobba hos oss måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att göra nytta och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron.


Du blir anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du blir självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.


Vi ser fram emot er ansökan.


Intervjuer kommer ske löpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smakrik AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Smakrik Online AB

Ansök via mejl