Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb butik/lager

Clockwork · Stockholm · Ansök senast 20 maj

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att packa upp, sortera, prismärka och hänga upp kläder i en outlet. Du kommer arbeta tillsammans med ett flertal kollegor samt arbetsledare som fördelar arbetet. Detta är ett korttidsuppdrag under cirka en veckas tid, 23-27 Maj. Arbetstiden är belagd under dagtid mån-fre samt helgjobb kan förekomma. Arbetet kommer utföras i en lokal i Alvik.

Din profil

Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig och snabbt lära dig nya arbetsuppgifter samt tycker om att arbeta tillsammans med andra människor. Vi ser också att du är noggrann, ordningsam och punktlig. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och förstår instruktioner väl.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Jonsson via mejl: johanna.jonsson@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons