Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extraarbete som Speditörsassistent hos TNT

Extraarbete som Speditörsassistent hos TNT

Adecco Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 7 juni

Deltid · Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett meriterande extrajobb att ha bredvid studierna och har ett intresse för spedition? Har du tidigare erfarenhet av service och administrativa arbetsuppgifter? Är du också en person som arbetar strukturerat och noggrant? Då skall du se hit!


Om tjänsten

Du kommer att arbeta i en internationell miljö hos TNT som är verksamma inom transportbranschen och belägna i Landvetter. Arbetsuppgifterna består av att kvällstid ta hand om den frakt som kommer in genom att matcha fraktsedlar och tullfakturor mot varandra. Du ansvarar för att matcha gods och föra in information om mottagare, kolli, kg och värde i affärssystemet. Dokumentet skickas sedan till Tullverket som godkänner frakten och därefter kan godset gå iväg. Du kan komma att ha kontakt med kundtjänst internt samt arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter och förtullning.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta ett par pass i veckan och arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag, kvällstid kl.15.00-20.30. Under lov finns det möjlighet att arbeta fler timmar.


Om dig

Vi söker dig som studerar och vi ser gärna att du läser med inriktning mot logistik. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer du snabbt komma in i rollen som speditörsassistent. Du får gärna ha erfarenhet av kundtjänst och administrativa arbetsuppgifter. Vidare har du goda datorkunskaper och behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Meriterande är körkort och tillgång till bil.

Du som söker har minst två år kvar av dina studier då uppdraget är löpande.

Som person söker vi dig som är kommunikativ, noggrann och serviceminded. Är du dessutom ordningsam och strukturerad och trivs att arbeta rutinmässigt och med administrativa arbetsuppgifter är detta tjänsten för dig. Du trivs med att arbeta självständigt men nära dina kollegor och har lätt för att samarbeta med andra. Din lyhördhet och flexibilitet passar väl för denna roll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående tillträde. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 35 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Speditörsassistent, Spedition, Student, extrajobb, TNT, Göteborg, Landvetter, Adecco, Adecco Student

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons