Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extraarbete som receptionist - perfekt för dig som studerar!

Extraarbete som receptionist - perfekt för dig som studerar!

Barona Professionals · Växjö · Ansök senast 2 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Extraarbete som receptionist - perfekt för dig som studerar!

Motiveras du av att bidra till en trevligare arbetsplats och av att göra det lilla extra? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för ökad trivsel på kontoret? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!
Just nu söker vi på Barona en receptionist till vår kunds verksamhet i Växjö.

Om jobbet som receptionist

I rollen som receptionist ansvarar du för att förbereda möteslokaler och konferensrum samt förbereda frukost på morgonen. Dessutom kommer du sköta vardagliga receptionist sysslor så som exempelvis posthantering. Du behöver vara en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Meriterat om du har erfarenhet av arbete som receptionist eller liknande roll.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och inställning.

Erbjudande

Tjänsten som påbörjas med Baronas serviceutbildning erbjuder en behovsanställning med timlön. Du kommer arbeta hos vår kund i Växjö vid behov.
Arbetstiderna kommer vara förlagda vardagar mellan kl. 8-12 och du kommer bli kontaktad vid behov vilket innebär att du behöver vara flexibel.
Processen innehåller intervjuer med Barona och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Matilda Nordkvist på matilda.nordkvist@barona.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Växjö
Typ av anställning: behovsanställning Sista ansökningsdag: den 26 februari 2023

Om Barona

Barona är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder outsourcing av kundservice och använder den senaste tekniken för att skapa effektiva och lönsamma partnerskap. Som ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi människor och organisationer att växa genom våra rekryteringstjänster, bemanningstjänster och outsourcingtjänster. Vi är verksamma inom en rad olika affärsområden och branscher. Vi rekryterar löpande både tjänstemän och arbetare.
 

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barona Professionals

Placering

Växjö

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons