Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter sökes för extraarbete inom Rivning och Flytt

Studenter sökes för extraarbete inom Rivning och Flytt

Stockholm · Stockholm · Ansök senast 14 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du arbetsvillig, serviceinriktad och vill kombinera studier eller annan sysselsättning med ett extraarbete inom rivning och flytt? Just nu söker vi medarbetare i Stockholmsområdet med omnejd.

Om tjänsten

I din roll som ambulerande konsult hos oss kommer dina arbetsdagar och arbetsuppgifter att kunna variera utifrån våra kunders behov. I nuläget söker vår kund extra personal till rivning utav parkettgolv, inbärning och hantlangningsjobb. Arbetet är fysiskt så det krävs att man känner sig bekväm med det och inte är rädd för att ta i.

Om dig

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning och kan vara tillgänglig 2 dagar i veckan. Som person är du flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och kan lätt anpassa dig till olika typer av miljöer. Vi ser gärna att du kan ställa upp med kort varsel. Har du tidigare erfarenhet utav fysiskt krävande jobb är det meriterande men inget krav. Arbetstiderna kan variera men är främst förlagda på vardagar, men kan förekomma helgjobb.

Krav:

- Studier eller annan sysselsättning så som deltidsjobb eller elitidrott. OBS. Sökningar utan detta tas inte i hänsyn. Skriv tydligt in din ansökan vad din sysselsättning är.

Passar det här in på dig? Då är du välkommen att söka tjänsten redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jobb@prowork.se eller kontakta ansvarig konsultchef Michelle på 0729698585 vid ytterligare frågor.

Om Prowork

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons