Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extra arbete Industri

Adecco Sweden AB · Arvika · Ansök senast 30 maj

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin. Är du praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällsskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité.

Viktigt för tjänsten är:
  • Praktiskt lagd och lättlärd
  • Flexibel
  • Positiv
  • Tillgänglighet 2-3 dagar/kvällar i snitt per vecka
Kontaktuppgifter
Mattias Olsson, rekryterare, mattias.olsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Arvika

Kontaktperson

Frida Wiman

0570-757 481

Dela jobbannonsen

Anmäl annons