Jobbsafari är en del avschibsted logo

Exportkoordinator till Leksands knäckebröd

Leksands knäckebröd AB · Leksand · Ansök senast 29 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du den klassiska spindeln i nätet som trivs i en roll med både interna och externa kontakter? Brinner du för marknadsföring och administration och vill vara med och bygga rollen som exportkoordinator? Sök då den här spännande tjänsten hos Leksands Knäckebröd!

Leksands Knäckebröd AB är landets största helsvenska knäckebrödsbageri och etablerades redan 1929. Företaget är familjeägt och drivs idag av fjärde generationen. Vi är stolta över att enbart använda svenskt spannmål, samt att vi har en helt fossilfri produktion. Med sammanlagt 153 anställda omsatte vi under fjolåret 260 MSEK, motsvarande 25% av svenska marknaden.

Om tjänsten:

Exporten ökar ständigt hos Leksands knäckebröd och därför söker vi nu en exportkoordinator.

I rollen som exportkoordinator är det du som kommunicerar med exportländerna och dess partners när det kommer till marknadsföringsåtgärder och olika aktiviteter i tex. SoMe, samt att du medverkar i framtagningen av marknadsföringsmaterial för respektive land.

Du sammanställer försäljningsstatistik och kostnader samt tar in prognoser och följer efterlevnaden av dessa. Du sköter även samordningen av nya kunder.

Utöver detta är du behjälplig med exportorder och är uppdaterad kring detta för att kunna förbereda underlag till exportländerna. Du konterar kostnadsfakturor för exporten, bistår i budgetering och kostnadsuppföljning gällande marknadsföring i exportländerna samt att du ansvarar för kontroller enligt AEOS och att kunderna lever upp till våra krav.

Om dig:

För oss är din arbetslivserfarenhet viktigare än utbildning och vi söker därför dig som tidigare har arbetat i en liknande roll och som älskar att vara spindeln i nätet.

Du är administrativt kunnig och har tålamodet att sitta och arbeta administrativt under längre perioder. Du har kunskap inom marknadsföring och är en klippa på sociala medier.

Utöver detta är du en social och kommunikativ person som är van att ta olika människor. Du skall kunna skriva och prata obehindrad engelska då de flesta av dina kontakter finns utanför Sveriges gränser.

Leksands knäckebröd har en VI kultur vilket innebär att man arbetar prestigelöst och tillsammans.

Som person i övrigt är du jordnära och trygg i dig själv. Du vill och vågar ta tag i olika slags uppgifter och är därmed flexibel och anpassningsbar.

Du drivs av att ha många bollar i luften och utför dina arbetsuppgifter med mycket engagemang och kreativitet.

Vi erbjuder dig att vara med och utveckla den här nya rollen och hoppas att du är den vi söker.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt:

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment. www.truehr.se Sök tjänsten via:

www.truehr.se/lediga-tjanster senast 29 mars.

För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. helena@truehr.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Leksands knäckebröd AB

Placering

Leksand

Kontaktperson

True Consulting & Recruitment Dalarna HR AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons