Jobbsafari är en del avschibsted logo

Exjobb - Forcerad uttorkning av betong eller hur man möjliggör ett fortsatt byggande trots hög RF

Derome Hus · Varberg · Ansök senast 31 dec. (67 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 700 medarbetare och har en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

Placeringsort

Varberg

Beskrivning

Vi söker studenter med intresse för teknik och samhällsutveckling! Dagens betongrecept och mer gedigna kontrollpunkter under byggtiden där man skall understiga vissa gränsvärden i betongen för att få förädla den vidare kan kräva att vi framöver måste tänka annorlunda än i framtiden. Skall vi beställa annan typ av betong med lägre VCT? Förlänga byggtiden? Spärra betongskikten i kontakt med andra material och hur utförs då detta? Alternativ uppbyggnad av grunden som möjliggör en snabbare uttorkning?

Upplägg

I ett tidigt skede av arbetet träffas vi så att ni blir insatta i ovan beskriva problematik och möjligheter, sedan kan denna kontakt fortlöpa med avstämningar var annan vecka (om 30-45 min) och då fördelaktigt via digitala kanaler. Inför er rapportskrivning kan vi ha en lite större avstämning där vi åter träffas fysiskt.

Vid behov kan något möte ske i fält där vi gemensamt besöker byggplats/produktion/fabrik för att förstå än mer av problematiken samt dess möjligheter.

Inför redovisning av ert arbete är vi tacksamma om ni så tidigt datum är satt meddelar oss detta i vår strävan att närvara vid er presentation.

Genomförandeperiod

Vårterminen 2022

Sista ansökningsdag

2021-12-31

Kontaktperson

Anders Carlsson, Teknik och FoU chef, Tel 0300-56 88 12

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Derome Hus

Placering

Varberg