Jobbsafari är en del avschibsted logo

Excelguru | Assisterande ERP-specialist - timanställd/extra

Excelguru | Assisterande ERP-specialist - timanställd/extra

Jobbet.se · Heby · Ansök senast 16 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student och vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Då är det här tjänsten för dig! Vi söker studenter för både kvälls- och deltid som är motiverade medarbetare och delar våra visioner och mål.

Om tjänsten
Tjänsten omfattar framförallt att hjälpa oss med att uppdatera, kvalitetssäkra och klassificera vår affärsdata. Det är mängddata i vissa fall och i andra fall handlar det om att utveckla och identifiera nya processer internt, gentemot kunder och leverantörer för att därigenom skapa ökad effektivitet. Du är delaktig i att utveckla affärssystemet i linje med verksamhetens behov, vårt nuvarande affärssystem är Microsoft Navision. Du kommer ingå i ett team om totalt tre personer.

Vi är öppna för att du kan arbeta hemifrån eller på plats på vårt huvudkontor i Östervåla. Omfattningen för tjänsten är väldigt flexibel och kommer att variera, allt från 5 till 40 timmar i veckan.

Vem är du?
Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i Excel och är van att hantera stora mängder information. Det är även viktigt att du har en känsla för slutprodukten. Vi tror även att du studerar idag och eller har en annan sysselsättning kombinerat med denna roll.

Personliga egenskaper som är viktiga för att lyckas i rollen är strukturerad, noggrann och analyserande.

Om oss
Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ).

Bolaget är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör. Inom koncernen finns även en byggvaruhandel. Bolagets kunnande och service innebär att vi är aktuella för alla slags projekt inom nybyggnation, renovering och tillbyggnad. Bolagets kunder är allt från småföretag till Sveriges största plattsättningsentreprenörer, golvavjämningsföretag, byggbolag, fastighetsägare samt privatkonsumenter. Försäljningen inkluderar, i många fall, en stor andel serviceåtagande gällande logistik, planering, volymberäkning och kostnadseffektivisering mm.

Huvudkontoret är i Östervåla och vi har butiker i Gävle, Uppsala, Sollentuna, Årsta och Västerås. Vår resa påbörjades för 30 år sedan och vi har utvecklats till att bli en av de större aktörerna på marknaden.

Vi erbjuder
  • Ett spännande jobb i ett företag som växer
  • Ett företag med en informell ton och livfull miljö
Ansökan sker genom jobbet.se

Om Du har några frågor kontakta Daniel via daniel.kallberg@kakeldesign.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Heby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons