Evolving Track AB i Nybro söker en handledare

EVOLVING TRACK AB · Nybro

·

Ansök senast 17 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vårt uppdrag är att leda våra deltagare till ett matchande arbete eller studier. Det gör vi bland annat genom tjänsten Stöd och Matchning.


Vill du göra skillnad? Brinner du för att leverera resultat? Är du en nätverkare som trivs när det är många bollar i luften?


Din profil

Du som söker tjänsten har Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system)

inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning. Detta i kombination med minst två års arbetslivserfarenhet inom exempelvis matchning eller coachning.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta med och leda människor samt drivs av att utveckla andra individer. Du får energi av att skapa och bygga relationer samtidigt som du är självständig och handlingskraftig.

Som person trivs du att arbeta med människor och har en god förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete. Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till utveckling samt har ett starkt engagemang och en god människokännedom.


Kvalifikationskrav för tjänsten:

Vi sätter stort värde på din sociala kompetens, samarbetsförmåga, flexibilitet, lyhördhet. Vi ser att du har en humoristisk grundsyn och förmåga att skapa energi bland kollegor, deltagare och kunder.


* Arbetsledning med personalansvar

* Rekrytering

* Omställningsarbete för arbetssökande

* Handläggning i personalfrågor

* Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

* Arbete med social- och gruppsykologi

* Karriärvägledning


Vi ser det som meriterande om du har ett omfattande socialt företagsnätverk i regionen.


Arbetslivserfarenheten skall erhållits under de senaste fem åren räknat från den dag anställningen tillträds.


Dina arbetsuppgifter som handledare är att matcha, göra beredd och motivera arbetssökande med det tydliga målet att de ska komma ut på arbetsmarknaden. Som handledare arbetar du med våra beprövade metoder för att matcha arbetssökandes profiler mot arbetsgivares behov. Du kommer även att arbeta med att aktivt sälja in och marknadsföra tjänsten gentemot potentiella deltagare och arbetsgivare.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EVOLVING TRACK AB

Placering

Nybro

Kontaktperson

EVOLVING TRACK AB

Ansök via mejl