Jobbsafari är en del avschibsted logo

Event Manager / Nöjesproducent på O'Learys

Event Manager / Nöjesproducent på O'Learys

JJL Group · · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en Event Manager med passion för att skapa upplevelser och evenemang i världsklass!

Beskrivning av rollen:

I rollen som Event Manager har du yttersta ansvaret för att utveckla och etablera nya nattklubbskoncept och evenemang (såsom artister, stand up, föreställningar, DJ's, temafester osv) på våra fyra största O'Learys-enheter i Linköping, Umeå, Växjö och Kalmar. Med målet att vara No.1 när det kommer till nattliv och nöje är rollen som Event Manager otroligt värdefull för våra verksamheter!

Rollen innebär ett helhetsansvar för vår event-och nattklubbsverksamhet innefattande planering, konceptutveckling, budgetplanering och uppföljning, kontakt med leverantörer/artister/DJ’s/band, viss marknadsföring samt organisering och genomförande på plats med hjälp av platschefer. Rollen innebär därmed resande mellan städerna vid behov för att vara på plats på enheterna under evenemangen för att säkerställa att allt går rätt till.

Vem du är:

  • En utåtriktad och social person med passion för att skapa upplevelser och evenemang
  • Du har tidigare erfarenhet som eventansvarig / nattklubbschef med ansvar för koncept, budget och genomförande samt har ett etablerat nätverk av leverantörer/artister/DJ’s/band
  • Du har en kreativ ådra för att utveckla nya koncept, är lösningsorienterad och sätter stort fokus på att leverera en upplevelse i världsklass för våra gäster
  • Du är duktig projektledare och delegerar uppgifter på ett tydligt sätt till leverantörer och personal

Plats: Distans, varierande mellan våra O'Learys-enheter i Linköping, Umeå, Växjö och Kalmar

Arbetstid: Varierande utifrån överenskommelse

Lön: Fast månadslön med möjlighet till provision

Anställning: Provanställning 6 månader med möjlighet till fast anställning efter provanställning

Om JJL Group:

JJL Group driver, förvaltar och investerar i nöjescentrum, restaurangverksamheter och hotell. Idag äger vi åtta verksamheter i Linköping, Umeå, Växjö, Kalmar, Lund och Ystad, med siktet på kraftig expansion med lönsamhet i fokus, både innanför och utanför Sveriges gränser. Med över 300 anställda och omsättning på över 200 miljoner SEK är vi en av Sveriges snabbast växande i branschen och vi har ett tydligt mål: Att bli ledande aktör inom “eatertainment” i Europa.

Utöver våra enheter driver vi koncept inom aktivitet och nöje. Fyra koncept som är framtagna för att etableras i redan existerande verksamheter med huvudsyfte att utöka både aktivitetsutbud, målgrupp och omsättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JJL Group

Kontaktperson

SB Restaurants AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons