Jobbsafari är en del avschibsted logo

European Trainee Program Inom Data/IT till Lime Technologies i Lund!

European Trainee Program Inom Data/IT till Lime Technologies i Lund!

Lime Technologies AB · Lund · Ansök senast 15 juli

Heltid · Trainee

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker Lime dig som är på väg att, eller nyligen tagit examen och vill kickstarta karriären med en oförglömlig resa och en brant utvecklingskurva! Lime Technologies erbjuder ett välorganiserat European traineeprogram för dig som har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och ett starkt intresse för problemlösning. Drivs du dessutom av att jobba nära kund och komma med kreativa lösningar? Vänta då inte med att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Lime Technologies räkning drivna applikationskonsulter till deras traineeprogram med start i augusti 2022 alternativt januari 2023. Lime Technologies utvecklar och levererar Customer Relationship Management system (CRM-system) till andra bolag som på ett smartare sätt vill driva affären framåt. Idag består Lime av cirka 350 kollegor fördelat på 9 kontor i 6 länder och planen är att fortsätta expandera i Europa. Lime etablerades i Lund för drygt 30 år sedan och är idag en av de största leverantörerna i norra Europa.

European Trainee Program har skapats i syfte att ge dig en ordentlig och lärofylld inskolning för att framöver ta mer ansvar. Traineeprogrammet inleds med fyra intensiva veckor på Limes HQ i Lund. Detta innebär utbildningar i din roll som applikationskonsult och aktiviteter för att nätverka och stärka relation mellan dig och andra traineer från runt om i Europa. Efter introduktionen kommer du att utgå från kontoret i Lund och börja jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas med ett lokalt firande ihop med traineegänget och förhoppningsvis är du mer exalterad än någonsin av att fortsätta karriären på Lime med nya ansvarsområden.

ARBETSUPPGIFTER:
Som applikationskonsult kommer du att jobba nära kunder för att lösa deras problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Rollen innebär en 75/25-fördelning mellan programmering och teknisk projektledning samt kontakt med slutanvändarna. Du kommer att arbeta internt på lokalkontoret och ha kontinuerlig kontakt och samarbeta med andra kontor och avdelningar. Det här är en omväxlande roll då du en dag utvecklar i SQL och hanterar integrationer med SSIS och Rest API, till att nästa dag sitta med specialanpassade lösningar i C#, Python, HTML eller Javascript. På lång sikt erbjuds du också möjligheten att testa andra roller och områden för att få den utvecklingen du önskar.

Det här kan du förvänta dig som applikationskonsult på Lime:
  • Ett genomtänkt traineeprogram som kommer sätta rätt förutsättningar för din roll från start.
  • En mentor från ditt lokala kontor som kommer att stötta dig i din utveckling.
  • En brant utvecklingskurva från start där du som trainee ska kunna komma ut och vara produktiv tidigt med fokus på att lära och förstå.
  • Omväxlande roll där du kommer att jobba med kundnära programmering med allt ifrån integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar.
  • Möjlighet att jobba med en otrolig häftig CRM plattform med oändliga möjligheter att anpassa efter kundens behov och miljö.
VI SÖKER DIG SOM HAR:
  • En högskola- eller universitetsutbildning inom Data, IT eller annan relevant utbildning.
  • Möjlighet att starta i augusti 2022 alternativt januari 2023.
  • Goda programmeringskunskaper i frontend och backend (med fördel inom Python och TypeScript).
  • Kunskaper om databaser, exempelvis SQL.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en problemlösare som drivs av att hitta lösningar. Här handlar det om att förstå produkten för att leverera arbete som håller hög kvalité. Eftersom kunden är Limes största fokus, är det av stor vikt att du trivs i att jobba nära kunder och har en servicekänsla med dig från dag ett. Vidare kommer rollen att innebära samarbeten med andra team, vilket förutsätter en god samarbetsförmåga och vilja att jobba tillsammans för att nå målen.

OM KUNDFÖRETAGET:
Lime etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar ca 350 personer i företaget. Företaget värnar om att du som ny på arbetsplatsen ska snabbt bli en del av deras team. Därför är Lime stolta över sin inkluderande kultur som uppmuntrar till en stark gemenskap och högt i tak mellan kollegor. Läs mer om Lime Technologies här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd på Lime Technologies från start.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Augusti 2022/Januari 2023
  • Placering: Lund
  • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lime Technologies AB

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons