Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ett meningsskapande arbete för dig med intresse för människan - Natt

Ett meningsskapande arbete för dig med intresse för människan - Natt

L&S Assistans AB · Umeå · Ansök senast 6 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Jag behöver förstärka mitt team med en till personlig assistent. Jag söker dig som kan prata om allt, som utstrålar en trygghet till din omgivning och som inte räds en utmaning. Stämmer det in på dig?

Jag är en 40-årig kvinna med högfungerande autism, OCD och PTSD. Mina assistenter fyller en viktig funktion för mig. De hjälper mig att planera och strukturera mina dagar samt att hitta en rimlig aktivitetsnivå. De utgör också en trygghet och ett stöd de dagar jag inte mår så bra.

För att vi ska trivas ihop tror jag att du är flexibel, påhittig och inger förtroende. Det är viktigt att du är rak och tydlig i din kommunikation. Du har god fysik så att du kan hänga med mig ut i skog och mark, på långa promenader och cykelturer. Har du erfarenhet av någon av mina diagnoser så är det meriterande men viktigast för mig är att vi kan bygga upp en god relation.

Då jag har astma är det viktigt att du eller andra i din närhet inte röker.

Hos mig får du en rolig och meningsskapande arbetsplats med fina kollegor, nära samarbete med din samordnare och kontinuerlig handledning.

Om tjänsten

Tjänsten är på 70-100% och arbetstiderna är förlagda på natt mellan 20-06. Vissa förändringar av tiderna kan förekomma. Utöver det tillkommer tid för kontinuerlig handledning och arbetsplatsträffar.

Vi ser gärna kvinnliga sökande som har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som till exempel boendehandledare, behandlingsassistent eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig för tjänsten.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

L&S Assistans AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

L&S Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons