Jobbsafari är en del avschibsted logo

ETL/BI-utvecklare till SEB i Stockholm

ETL/BI-utvecklare till SEB i Stockholm

SEB · Stockholm · Ansök senast 10 sep. (24 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker SEB Kort i Stockholm en ETL/BI-utvecklare som vill vara med och skapa framtidens digitala betalningslösningar!

Hos SEB Kort får du som ETL/BI-utvecklare möjlighet att jobba med hela Data Warehouse-processen efter ditt intresse. Vår bransch är under ständig utveckling och idag erbjuder vi våra kunder många fler betallösningar än det traditionella kontokortet. Så här bidrar du till moderna digitala betalningslösningar för våra kunder genom att samla in, konsolidera och presentera information som möjliggör datadrivna insikter och underlag för strategiska analyser och beslut!

Om jobbet

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och samarbetar med och ger ut kort för en rad kända varumärken, bland annat Eurocard samt ett 40-tal olika samarbetspartners. Som en del i vårt Data Warehouse-team jobbar du med data som används i hela organisationen och du hanterar stora datavolymer som ställer höga krav på säkerhet och prestanda. Dina arbetsuppgifter består av allt ifrån bearbetning av källdata och modellering till presentation och visualisering av data.

Detta innebär att du bland annat kommer:
  • Jobba med ETL-utveckling och databasutveckling i Informatica, Erwin och Oracle databaser
  • Tillgängliggöra och visualisera data i SAP Business Objects och Tableau
  • Lära dig moderna digitala betallösningar och ny teknik
Vi jobbar agilt enligt SAFe och ditt närmaste team består av Scrum Master, Produktägare, Lösningsarkitekt och fyra utvecklare samt andra affärsexperter. Vi är måna om att ha roligt på jobbet och värderar balans mellan arbetsliv och privatliv. Därför har vi ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger och ett toppmodernt företagsgym.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror att du är en nyfiken person som tycker om att utvecklas och lära dig nya saker samt att du gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. Till sist trivs du i en miljö med mycket problemlösning och bidrar gärna med egna initiativ.

Vi söker dig med några års erfarenhet av SQL, ETL-utveckling, BI-utveckling och datamodellering. Du är bekväm i svenska och engelska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erika Ekestam

0702444717

Dela jobbannonsen