Jobbsafari är en del avschibsted logo

Eterni söker CNC-operatörer till våra kunder i Göteborg

Eterni söker CNC-operatörer till våra kunder i Göteborg

Eterni Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 4 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Eterni Sweden AB söker nu efter en CNC-operatörer inom skärande bearbetning till flera kunder i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet sedan tidigare av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 
 

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta hos någon av Eternis kunder i Göteborg. Våra kunder arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, svetsade konstruktioner, rostfritt och aluminium där höga krav på kvalitet står i fokus. Du kommer att arbeta i våra kunders styrda fräs- och svarvmaskiner, utföra ritningsläsning, manuell programmering av maskin samt göra efterföljande kontroller och mätningar.

Har du erfarenhet av svarvning och fräsning med Mastercam beredning är detta meriterande. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupper men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid eller kväll beroende på konsultuppdrag.

Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till någon av våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos våra kunder. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv, nyfiken och flexibel person med ett stort teknikintresse. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill alltid leverera. Du har lätt för att samarbeta med andra och finner enkelt din roll i en grupp. Har du erfarenhet av ritningsläsning, olika mättekniker, Mastercam-beredning samt innehar truckkort så är det ett plus men inte ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 

Vid frågor kring tjänsten kontakta Linus Rundberg via linus.rundberg@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eterni Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons