Jobbsafari är en del avschibsted logo

Etableringsansvarig till Fitness24Seven, Stockholm

Fitness24Seven · Stockholm

·

Ansök senast 13 maj (6 dagar kvar)

Fitness24Seven söker nu en Etableringsansvarig till Stockholm. Läs mer nedan.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll, trivs med att arbeta med flera projekt samtidigt, och motiveras av många kontaktytor. Vill du med din drivkraft, förhandlingsvana och sociala förmåga vara en del av Fitness24Sevens fortsatta framgång? Fitness24Seven söker nu en Etableringsansvarig som ska ansvara för Stockholm med omnejd, samt norra Sveriges etablering och utveckling av anläggningar.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fitness24Seven fortsätter växa och expandera, därför söker dem nu en erfaren Etableringsansvarig med stationering i Stockholm. I rollen som Etableringsansvarig kommer du ansvara för att realisera uppsatta expansionsmål för din region. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara en del av ett framgångsrikt företag med kraftig expansion.

I rollen som Etableringsansvarig erbjuds du en marknadsmässig lön med bonus och tjänstebil, flexibla arbetstider samt 6 veckors semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Etableringsansvarig kommer du att utöka Fitness24Seven-konceptet och säkra konkurrensfördelar genom strategiska och lönsamma anläggningar i Sverige. Se specifika arbetsuppgifter nedan:
 • Söka möjligheter, bygga upp och upprätthålla en stark pipeline av högkvalitativa anläggnings utsikter.
 • Analysera viktiga frågor/fördelar samt utveckla mål och strategier för städer/områden och enskilda anläggningar.
 • Bidra till optimering av anläggningars utvecklingsprocesser.
 • Förhandla och säkerställa starka villkor för hyresavtal för varje anläggning, befintliga och nya.
 • Skapa affärsmaterial av hög kvalitet för presentation till ledning.
 • Säkerställa efterlevnad av relevant lagstiftning och godkända krav, samt överensstämmelse av standarder, policys och specifikationer.
 • Utveckla/förvalta ett gott samarbete med interna som externa partners, gällande fastighetsfrågor.
 • Säkerställa att tydlig och relevant kommunikation förmedlas internt gällande projekt kopplade till anläggningar.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Arbetstiderna är mellan 08.00-17.00 måndag till fredag med möjlighet till flextid. Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. I tjänsten förekommer det resor, och du ansvarar själv för planeringen av dina dagar.

Tänkt start för tjänsten är så snart vi har hittat rätt person och inleds med en introduktion, vilket ger dig en bra grund för rollen som Etableringsansvarig. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och trivas i denna roll, ser vi att du är trygg i förhandling, är socialt kompetent samt har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du ansvarar för en hel region själv. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för de externa kontakterna du dagligen hanterar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att du ska vara aktuell för denna tjänst är nedanstående ett krav:
 • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av etablering- eller expansionserfarenhet eller motsvarande, som exempelvis leasingchef hos ett fastighetsbolag eller som fastighetsmäklare.
 • Innehar körkort B.
 • Erfarenhet av etablering hos snabbväxande företag inom detaljhandeln och/eller examen inom Business administration, juridik eller fastigheter är meriterande.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fitness24Seven

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Linnea Wäringe

0768830460