Etableringsansvarig för obemannade butiker

AutoMat Franchise AB · Linköping

·

Ansök senast 24 jan. (6 dagar kvar)

Inledning

Är du strukturerad, gillar att ha många bollar i luften och är redo att anta en ny utmaning? Nu söker vi en Etableringsansvarig för fortsatta etableringar av obemannade livsmedelsbutiker i hela Sverige. Tjänsten kommer tillsättas omgående genom löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Etableringsansvarig arbetar du med att både praktiskt och administrativt säkerställa platser och reda ut bygglovs-tekniska frågor för kommande butiker. Baserat på flera kriterier lämnar du ett komplett beslutsunderlag för framtida etableringar. Arbetet innefattar kontakt och förhandlingar med både kommunala tjänstemän inom exploatering och privata markägare. Du har även ansvar för att upprätta ritningar och överlämna dessa till kommunerna för bygglovshandläggning. I ditt jobb som etableringsansvarig kommer du vara en viktig länk från start ända tills dess att butiken öppnar.

Ansökning

Vänligen skicka in ett CV tillsammans med ett personligt brev där du beskriver dig själv och relevanta erfarenheter eller egenskaper du anser dig besitta för uppdraget. Ansökan skickas via mail till kontakt@auto-mat.nu och tjänsten tillsätts löpande. Viktigt : Märk ansökan med "Etableringsansvarig".

Profil

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet eller utbildning inom administration, teknik eller byggnation. Du har god social förmåga då ditt arbete i stor utsträckning handlar om kontakt med andra människor på olika positioner. Stresstålighet och uthållighet är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen som etableringsansvarig. Expansionen sker i hela Sverige och därför är resande ett vanligt inslag i vardagen. Ett byggnadstekniskt intresse är meriterande. Företaget är i en expansiv fas så du bör gilla omställningar, förändringar och förbättringar!

B-körkort är ett krav.

God problemlösningsförmåga och vilja att lära sig väger tyngre än specifik utbildning och erfarenhet, våga söka en tjänst som ligger utanför din komfortzon!

Erbjudande

Anställningen inleds med en provanställning med förhoppning om en fast tillsvidareanställning. Anställningen omfattar heltid och utgår från Linköping.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AutoMat Franchise AB

Placering

Linköping