Jobbsafari är en del avschibsted logo

Etableringsansvarig för nytt bilmärke

Hedin Bil AB · Mölndal · Ansök senast 26 aug. (15 dagar kvar)

Tillsvidareanställning

Hedin Mobility Group söker Etableringsansvarig för nytt bilmärke!

Hedin Mobility Group som koncern växer snabbt i både Sverige och Europa. Som ett nästa steg i vår fortsatta expansion söker vi nu en person som ska vara ansvarig för etableringen av ett helt nytt bilmärke. Hedin Mobility Group blir återförsäljare och importör för märket. Etableringen avser den svenska marknaden i första hand, men kan komma att utvidgas. I dagsläget kan vi ej gå ut med mer detaljer kring vilket märke det gäller, mer än att det rör sig om nytt elbilsmärke.

Med detta spännande partnerskap stärker Hedin Mobility Group sin position på den svenska och europeiska marknaden som en av de största privatägda mobilitetsleverantörerna.

Dina arbetsuppgifter

Som Etableringsansvarig kommer du spela en viktig roll där du har det yttersta ansvaret för att introducera det nya varumärket på marknaden.Målet är att etablera varumärket och upprätta dedikerade sälj- och serviceorganisationer med fokusering på den svenska marknaden samt en central importorganisation placerad i Sverige. I rollen har du ett nära samarbete med Business Development och Mergers & Aqcusitions och är drivande samt delaktig i att bygga upp ett nytt bolag i koncernen. Dessutom för ett nytt spännande märke!

Placeringsort är på vårt huvudkontor i Mölndal.

I rollen rapporterar du till CEO.

Vad erbjuder vi dig?

Rollen innebär en fantastisk möjlighet för dig som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag med kraftig expansion och med mycket eget ansvar. Du kommer vara en nyckelspelare i affärsutvecklingen och etableringen av det nya märket. På sikt finns utvecklingsmöjligheter för dig att axla ett ännu större ansvar för just det här bolaget.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett genuint bilintresse. Du bör ha tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter, gärna från bilbranschen. Meriterande är om du har kunskap och förståelse för hela kedjan - dvs. retail och försäljning samt import. Då rollen är av internationell karaktär så ser vi att du talar och skriver engelska obehindrat.

Som person är du:
  • Resultatorienterad med ett stort affärsfokus
  • Motiveras av att driva utveckling mot högt uppsatta mål
  • Du föredrar att själv ha möjligheten att sätta strukturen för att leda etableringen i rätt riktning
  • Självgående och ansvarstagande med ett stort eget driv - målet är att bygga upp ett nytt bolag
  • En skicklig relationsbyggare och en god kommunikatör
Hantering av ansökningar

Vi behandlar ansökningar löpande och vår ambition är att tillsätta rollen så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Tveka därför inte på att söka redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen