Jobbsafari är en del avschibsted logo

Essverk söker Kvalitetsansvarig till Grängesberg

Essverk · Fagersta · Ansök senast 19 sep.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Essverk är ett familjeföretag som grundades 1957. Essverk är ett verkstadsföretag med nära koppling till bergslagens historia inom gruvnäringen och kraftindustrin. Essverk har två försäljningsområden - Berg och industri.

Inom berg utvecklar de egna maskintyper för gruvindustrin samt tunnelentreprenad. Detta görs i ett nära samarbete med deras kunder. Inom industrin levererar de främst utrustning efter deras kunders egna underlag men även här utvecklas egna artiklar som ex processugnar, vakuumkärl och lyftutrustning.

För att säkerställa en hög tillgänglighet och kvalitet till de båda försäljningsområdena har Essverk en helhetslösning vad det gäller tillverkningskapacitet.

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitetsansvarig har du ett övergripande ansvar för produktionsavdelningens kvalitet vilket innefattar all kundkontakt gällande kvalitetsärenden, registrering och uppföljning.
Du ansvarar för att Essverk har de tillstånd verksamheten kräver, att kollegorna har kunskap om dessa samt att vi efterlever ledningssystemet som baseras på kraven i ISO9001, ISO14001 och ISO3834.

Du kommer även att hantera alla kvalitetskrav från slutkunder, dokumentation, utfallsprovhantering, efterlevnad av krav med mera.
Du rapporterar till VD och kommer att jobba tätt ihop med produktionschef, du sitter även med i ledningsgruppen där du kommer att följa upp kvalitet och miljömål som är beslutat i ledningsgruppen. Detta för att säkerställa att rutiner, lagar och tillstånd följs, samt att kvalitet uppnås i verksamheten.
Placeringsort är Grängesberg.

Din profil

Till rollen som Kvalitetsansvarig söker vi framförallt dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av kvalitetssäkring inom produktion. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete.

Har du även jobbat med generellt kvalitetsarbete såsom ISO-certifiering och/eller har IWS utbildning så ses det som meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du är van att identifiera- och dokumentera processer och flöden, och du trivs med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Ansökan

Anställningsform: Konsult via Clockwork med god möjlighet att bli direkt anställd hos Essverk alternativt en direktrekrytering till Essverk.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Veronica Rönngren på telefonnummer: 0733512767 eller via e-post: veronica.ronngren@clwork.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt via clockworkpersonal.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Essverk

Placering

Fagersta

Dela jobbannonsen

Anmäl annons