Jobbsafari är en del avschibsted logo

Eslövs folkhögskola söker vikarier till vår vikariepool!

Eslövs folkhögskola söker vikarier till vår vikariepool!

ESLÖVS FOLKHÖGSKOLA · Eslöv · Ansök senast 17 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Eslövs folkhögskola – folkhögskolan som utmanar

Sedan 1897 har Eslövs folkhögskola varit en källa till kunskap för hela samhället. Skolans huvudman är en garantiförening som är politiskt och religiöst obunden och som utser skolans styrelse. I folkhögskolans pedagogiska tradition finns en öppenhet som i mer än ett sekel lockat till sig människor med alla typer av bakgrunder, erfarenheter och livsåskådningar.

Din bakgrund

Du har en pågående eller avslutad pedagogisk högskoleutbildning, gärna folkhögskolelärarutbildning eller annan lärarutbildning. Oavsett har du god förmåga att möta andra människor. Erfarenhet av pedagogiskt arbete med vuxna är meriterande.

Vi söker vikarier inom alla ämnen, men är särskilt intresserade av dig med kunskaper inom antingen språk, matematik eller samhällsvetenskapliga ämnen. Då vi även har kvällskurser i SFI är kunskaper inom svenska som andraspråk mycket intressant.

Dina arbetsuppgifter

Att vara en del av vår vikariepool innebär att du kan komma att bli kontaktad av oss med kort eller lång framförhållning gällande både större och mindre vikariat på skolan. Då vi inte på förhand kan garantera att behovet uppstår, tänker vi att detta kan passa dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, tex studier.

Till grund för ditt arbete ligger alltid folkhögskolans intressen och dess grundläggande värderingar och mål. Att arbeta på folkhögskola innebär att arbeta tillsammans med kollegor från skolans samtliga verksamheter.

Skicka in en intresseanmälan till oss med en kort beskrivning av dig själv samt tidigare studier och arbetslivserfarenheter, så kontaktar vi dig för en kort intervju om vi känner att du matchar de behov vi har på skolan.

Kontaktinformation

Utbildningsledare: Mattias Hallin Veres, m.veres@eslovsfhsk.se

Utbildningsledare: Karoline Bäckström, k.backstrom@eslovsfhsk.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ESLÖVS FOLKHÖGSKOLA

Placering

Eslöv

Kontaktperson

Ideella Fören Eslövs Folkhögskola Med Registrera

Dela jobbannonsen

Anmäl annons