ERP Systemförvaltare

Mediplast AB · Malmö

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi brinner för medicinteknik. På Mediplast har vi målsättningen att göra sjukvården bättre - för patienterna och för alla de människor som arbetar där. Genom att hela tiden vara vid våra kunders sida, så är vi redo att leverera kunskap och lösningar. Vårt arbete börjar och slutar med människan. Och det är här du kommer in i bilden. Vill du, liksom vi, vara en del av det viktiga uppdraget att leverera bästa tänkbara sjukvård? Har du en drivkraft att vilja göra skillnad? Vi söker nu en kollega till vårt kontor i Malmö;


ERP Systemförvaltare

Vi erbjuder dig en tvärfunktionell och bred roll med fokus på att förvalta vårt ERP system Navision. Fokus i din roll är att vara kontaktperson gentemot våra användare samt våra externa Navision partners. Du arbetar nära våra användare och ser till att deras upplevelse av systemen är av högsta kvalitet. Det innebär att du ansvarar för första och andra linjens support, gör felsökning samt vid behov eskalerar dessa till extern partner. Du säkerställer drift och transaktionsövergångar mellan interna bolag i Navision Tectura Intercompany. Utbildning av användare och dokumentation av våra processer är en del av dina uppgifter.


Det är en viktig roll där du inte endast löser kundens direkta problem utan även ingår i projektteam som tar fram förslag på nya funktioner och lösningar. Detta kan innebära arbete med systemintegrationer mellan Navision och övriga förekommande system samt systemändringar i samråd med extern partner. Du kommer också vara delaktig i utvecklingsprojekt för vårt ERP-system samt delta i utrullning av ERP i våra systerbolag. Du kommer att ha ett nära samarbete med din kollega som är ERP Processansvarig, där ni tillsammans arbetar för att få en förstklassig användarsupport och väl fungerande processer. Förutom förvaltning av vårt ERP, kommer du även att vara kontaktyta gällande användarsupport för vårt CRM system; Lime. Supportrollen innebär dels direkt användarsupport och dels support i samarbete med extern partner. Du tar ansvar för att säkerställa korrekt data i systemet samt funktionalitet i integrationen mellan Lime och ERP. På sikt är du även engagerad i utvecklingsprojekt och användarråd.


Din bakgrund

Vi söker dig som har lämplig eftergymnasial utbildning inom system och IT, med minst tre års erfarenhet inom IT-området och support. Du trivs med användarsupport och är duktig på ERP-system och helst Navision. Har du arbetat med BizTalk och SQL databashantering är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att hantera leverantörer genom kravställning, beställning och validering av leverans.


Som person är du engagerad, kommunikativ, förtroendeingivande och har lätt att se helheten. Du är tekniskt intresserad och kan själv eller tillsammans med extern leverantör hantera eventuella problem relaterade till området. Då vi är ett litet, flexibelt IT-team är det viktigt att du är prestigelös och vill bidra med ditt kunnande inom ett brett område. Du har det strategiska tänkandet och kunnandet för att få en stabil IT-miljö som lever upp till både nuvarande och kommande krav. Då våra användare finns runt om i världen är det viktigt att du förutom svenska också hanterar engelska i tal och skrift.


Om du har frågor, vänligen kontakta;

Finance manager Henric Wendel, henric.wendel@mediplast.com


HR-manager Agneta Söderling, agneta.soderling@mediplast.com


Du når båda via 040-671 23 00.


Vi gör löpande urval och ser gärna att du söker så snart möjligt, men senast 2020-09-30. Välkommen med din ansökan och CV tilljob@mediplast.com.


Välkommen med din ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mediplast AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Agneta Söderling

agneta.soderling@mediplast.com0725011002