Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfarna snickare/montörer till Forsheda Hus i Smålandsstenar

Erfarna snickare/montörer till Forsheda Hus i Smålandsstenar

Forsheda Hus AB · Gislaved · Ansök senast 4 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Engagerade drivna montörer/ snickare med byggkunskaper sökes till Forsheda Hus i Smålandsdstenar

På uppdrag av Forsheda Hus söker Isaksson Rekrytering Bemanning engagerade drivna montörer/ snickare med byggkunskaper till deras produktionsenhet i Smålandsstenar. Här tillverkas Forsheda Hus egna väggar, Eurowalls, som består av väggpartier och utfackningsväggar helt enligt kundernas önskemål.
Forsheda Hus ligger i Småland, mitt i Gnosjöregionens hjärta. Fabriken i Smålandsstenar är huvudanläggningen på 14 000m2 med stöd av systeranläggningen i Torsås som är 4000 m2 produktionsyta.
Forsheda Hus AB befinner sig i ett gynnsamt läge med god efterfrågan på företagets produkter. Enheten i Torsås är relativt nystartad men produktionen är redan i full gång. Forsheda Hus vill fortsätta att växa tillsammans med alla i personalen, där allas kunskap bidrar till företagets framgång.
Vi söker nu Dig som har erfarenhet från byggnation och att arbeta efter ritningar och som brinner för ditt jobb! Är du den vi söker?

Vi erbjuder
Forsheda Hus vill växa tillsammans med alla i personalen och vill att våra anställda skall trivas, växa och utvecklas. Alla roller är viktiga och alla behövs. Allas lika värde är en stark värderingsgrund som genomsyrar hela verksamheten.
Vi är måna om att du skall känna dig motiverad och ha rätt förutsättningar för att göra en bra arbetsinsats.  Möjligheten till detta gör vi bl a genom en personlig utvecklingsplan för alla medarbetare så de får möjlighet att finna sin roll både i företaget där vi är idag och dit vi planerar att nå imorgon.
Hållbarhetstänkandet gäller vår arbetsmiljö och våra medarbetare. Arbetet ska utföras i en trygg och positiv miljö som främjar trivsel, kreativitet och hälsa. Vi erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak och många skratt!
Du kommer ha goda möjligheter att påverka och forma din vardag.
När vi jobbar med vår organisation gör vi detta enligt PEK, våra värdegrunder. De innebär att vi är:

Positiva
Glädje är mycket viktigt såsom god stämning på jobb
Vi ska vara tillmötesgående, ödmjuka och ge varandra positiv energi.
Engagerade
Vi ska vara engagerade och vi ska lyssna in och lyssna av medarbetare såväl som kunder. Vi lyssnar på idéer men viktigast av allt, har respekt för varandra.
Kreativa
Vi ska vara kreativa i hur vi hittar bra lösningar och vi ska utvecklas, våga ta beslut och tänka utanför ramarna.

Vi på Forsheda Hus tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Forsheda Hus erbjuder varje anställd friskvårdsbidrag samt möjlighet till fortutbildning.

Om tjänsten
I rollen som montör/ snickare arbetar du tillsammans i grupp ute i produktion och tillverkar utfackningsväggar enligt ritningar.  Du kommer både att jobba i grupp och självständigt. Arbetsmomenten spänner över hela flödet från materialförsörjning till transport av färdig produkt.
Dagliga förkommande arbetsuppgifter för Dig som montör/snickare hos Forsheda Hus:
  • Montering av stommar
  • Montering av isolermaterial
  • Beklädnad av ytter- och innervägg
  • Fönstermontering

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har tidigare erfarenhet från byggbranschen och har god vana från att arbeta efter ritningar. Du är duktig på att planera ditt arbete och leverera enligt tidplan i produktionen. Du är en duktig problemlösare som ser nya möjligheter i motgångar. Du har erfarenhet av att både jobba i grupp men kan även jobba självständigt.

För att trivas som montör hos oss tror vi att Du är en engagerad och positiv person med god initiativförmåga. Du är lyhörd och har lätt för att lära ny kunskap och besitter följande kvalifikationer:
  • Byggteknisk utbildning eller kunskap förvärvad på annat sätt
  • Minst 2 års erfarenhet från byggbranschen
  • Du har god erfarenhet från att självständigt arbeta efter ritningar
  • Gör dig förstådd och förstår engelska (om svenska ej modersmål)

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Forsheda Hus med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander, 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forsheda Hus AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons