Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfarna Projekteringsledare Hus & Mark/Anläggning

Erfarna Projekteringsledare Hus & Mark/Anläggning

WSP Management Sydost · Karlskrona · Ansök senast 26 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En karriär på WSP erbjuder en mängd olika möjligheter!

Vi tror att en kombination av handlingsutrymme och ansvar leder till fantastiska prestationer och ger dig därför de verktyg du behöver för att lyckas.

Våra arbetsmetoder är moderna – och det är även vårt tankesätt. Detta för att kunna leva upp till vårt rykte som en hållbar samhällsutvecklare.

Som projekteringsledare på WSP Management blir du en viktig del i vårt framgångsrika team med att leda uppdrag. För att vi ska fortsätta att ligga i framkant söker vi fler erfarna och utvecklingsfokuserade projekteringsledare till våra kontor i Växjö, Kalmar och Karlskrona.

WSP Management Sydost har många pågående och kommande projekt, stora som små, inom många olika intressanta sektorer/branscher med stor variation på inriktningarna.

Vi hjälper våra kunder med:

  • Ny/ombyggnationer
  • Strategisk rådgivning
  • Projekt och byggledning
  • Projekteringsledning
  • Installationsledning
  • Byggkontroll
  • KA
  • Besiktningar
  • Generalkonsultupplägg
  • Upphandlingsstöd
  • Due Dilligence
  • Kalkyler mm.

Våra kunder är bl.a.

  • Svenska Försvaret
  • Sjukhus
  • Bostäder
  • Avlopps och vattenreningsverk
  • Köpcentrum och butiker
  • Skolor/Universitet
  • Blåljus såsom Brandförsvaret, Polis och Ambulans
  • Kriminalvården

Ansvarsområde

I rollen som projekteringsledare har du dels ansvar att självständigt leda dina uppdrag mot kund eller så ingår du i en större projekteringsorganisation med ansvar att leda och samordna projekteringsarbetet. Vår strävan är att komma in tidigt i byggprocessen för att sedan leda arbetet vidare under projektering och byggande.

Som projekteringsledare hos WSP innefattar arbetet bl.a. ledning av projekteringsmöten och medverkan vid övriga projektmöten, t.ex. ekonomi-, kvalitets och byggmöten samt kontakter med myndigheter, beställare och kunder. Samt att sköta hela eller delar av administration för projekt, vilket bland annat innefattar upprättande av budget, tidplan risklista och gränsdragningslista samt uppföljning av framdrift, kravställning granskning, samordning och styrning mot uppsatta mål.

Vidare innebär rollen att vara behjälplig med tolkning av de regler och föreskrifter som gäller inom byggbranschen åt våra uppdragsgivare. Kompletterande roller i samma eller andra samtidiga projekt kan vara; Bas P, KA, TIL mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg- eller samhällsbyggnad alternativt arkitekt med minst 5-10 års erfarenhet av projekteringsledning inom hus och/eller mark och anläggning, kommersiella byggnader och/eller bostäder. Alternativt har du en relevant YH-utbildning inom samhällsbyggnad och minst 5-10 års erfarenhet i rollen som projekteringsledare inom samhällsbyggnad. Vidare har du god kännedom inom bygglagstiftning ABK och meriterande är om du har erfarenhet av ABT och AB etc.

Om dig

Att du talar och skriver svenska obehindrat ser vi som en självklarhet. Du värderar gemenskap högt genom att vilja vara med och bidra till en härlig stämning samt delar gärna med dig av din egen kompetens.

Vi erbjuder

Hos oss har du bra möjligheter att utvecklas, både genom ökat ansvar i form av olika komplexa projekt men även i din yrkesroll. Vi delar hela tiden erfarenheter, förbättrar och utforskar våra arbetssätt för att ligga i framkant.

Hos WSP Management blir du delaktig i ett socialt och kompetent gäng av kollegor med ett stort engagemang för sitt arbete. Vår goda lönsamhet under lång tid har inneburit att vi har kunnat arbeta med utveckling av vårt arbetssätt på individ- och avdelningsnivå. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och får därför stora möjligheter att kunna påverka sitt dagliga arbete.

Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), Facebook, eller @lifeatwspsverige (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Vilka är vi?

WSP Management levererar projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen.

WSP Managements samlade erfarenhet täcker in ett brett spektrum av kundkategorier med uppdrag inom kontor, handel, utbildning, idrott och kultur, vård, bostäder, energi, industri och infrastruktur. I dag har Management ca 450 medarbetare och finns över hela landet.

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi drygt 43 600 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 100 medarbetare. Läs mer: www.wsp.com

I denna rekrytering har WSP Management valt att samarbeta med Flodin Rekrytering.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 073 325 52 33.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WSP Management Sydost

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Flodin Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons