Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfarna personliga assistenter eftersöks till Vikariepool

Erfarna personliga assistenter eftersöks till Vikariepool

Igs Assistans AB · Stockholm · Ansök senast 31 dec. (20 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens KS 2000 i din ansökan

IGS söker just nu assistenter till vår vikariepool. Vi söker erfarna personliga assistenter som önskar att arbeta mycket.

Du kommer börja som timanställd men chans till en fast anställning finns. Du kommer arbeta vid sjukdom och ledighet samt dom lediga passen som finns i schemat. IGS har fler kunder och det finns därför möjlighet att komma upp i tid. Du måste kunna flytande svenska för att hjälpa kunden kommunicera med omvärlden samt för att det ingår daglig dokumentation.

Du behöver tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent. Du bör ha kunskap om hur du handskas med hjälpmedel som exempelvis, mobil lift, kateter, ventilator, hostmedicin och peg.

Det är också oerhört viktigt att du följer basala hygienrutiner noga och samvetsgrant.

Ditt jobb som personlig assistent innebär att du assisterar kunden i allt som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.

Som person är det önskvärt om du uppskattar tydlighet och ärlighet. Du är lyhörd och uppmärksam på kundens behov. Ibland finns det stunder när inget särskilt behöver göras, men du ska snabbt kunna hjälpa till när det behövs. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns (Vårdföretagarna/Kommunal).

Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Skicka därför ditt CV och personliga brev så snart som möjligt. Ange referens KS 2000.

Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.

Om oss,

IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att välkomna dig till IGS!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Igs Assistans AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Igs Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens KS 2000 i din ansökan

Dela jobbannonsen