Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfarna montörer sökes för uppdrag i Jönköping!

Erfarna montörer sökes för uppdrag i Jönköping!

Lernia · Jönköping · Ansök senast 31 mars

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av montering? Är du rapp i fingrarna och har lätt för att lära dig olika moment snabbt? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer huvudsakligen att arbeta som montör av detaljer i olika material. Du kommer att arbeta med flera olika moment som ställer krav på flinka fingrar och ett högt tempo samtidigt som du behöver vara noggrann i ditt arbete. Du blir en viktig del av teamet och produktionen. Det är viktigt att du även är öppen för att hjälpa till på andra avdelningar än monteringen om så behövs.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av montering eller liknande industriarbete
Kan du läsa ritningar är detta starkt meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid eller skift
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons