Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfarna mjukvarutestare till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Erfarna mjukvarutestare till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Borlänge · Borlänge · Ansök senast 16 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hjärtligt välkommen att arbeta som mjukvarutestare tillsammans med oss på PersonalExpressen!

PersonalExpressen bemannar professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.

Vi söker erfarna mjukvarutestare som har tidigare erfarenhet av denna typ av roll, exempelvis inom arbete med automatiserade och manuella systemtester, systemintegrationstester, SQL och systemanalys samt icke-funktionella tester. I denna typ av roll får du möjlighet att leda projekt och team framåt i arbetet enligt agila metoder!

Utöver de spännande och varierande uppdragen kan vi erbjuda dig som konsult att alltid växa tillsammans med oss - både som kollegor och som människor. Vi ser oss som ett lag!

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet med oss på PersonalExpressen!

På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige och därmed kan du i en tid av stundande lågkonjuktur känna dig trygg med de uppdrag du får hos oss. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter såsom Sveriges riksdag, regering, utrikesdepartement och övriga centrala myndigheter fördelade över hela landet. Utöver detta har vi också en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet. Här får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde, såväl till det offentliga som till det privata näringslivet!

Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!

Vårt långsiktiga perspektiv!

På PersonalExpressen har vi alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter för att skapa förutsättningar till att utvecklas tillsammans över tid. Därför är det viktigt att du som arbetar som konsult hos oss kommer till en kund och uppdrag där du trivs och mår bra över tid. Samtidigt får du använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra!

Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!

Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.

Så snart du skickat in din ansökan till oss återkommer vi till dig för en inledande dialog. Där ges vi möjlighet att lära känna varandra lite närmare och förhoppningsvis även hitta en väg framåt tillsammans!

Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borlänge

Placering

Borlänge

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons