Jobbsafari är en del avschibsted logo

Meriterande roll i snabbväxande bolag!

Meriterande roll i snabbväxande bolag!

Eltel Networks · Kiruna · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i ett expansivt företag där dina ambitioner får stå i centrum? Tycker du att det låter spännande att jobba mot stora projekt med internationella kunder? Då är detta jobbet för dig! Eltel Networks är mitt inne i en stor tillväxtresa och behöver nu stärka sitt team i Malmfälten med en projektör. En viktig nyckelroll där du planerar och förbereder inför de olika projekten, du har stor variation i arbetet och varvar mellan kontorsarbete samt besök ute på plats. Passa på att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Eltel Networks är en ledande aktör inom infranet och är specialiserade på att bygga, planera samt underhålla el- och kommunikationsnätverk. Eltel tillhandahåller ett brett utbud av tjänster från projektleverans till underhålls- och uppgraderingslösningar, främst för ägare av kommunikations- och elnät. Som medarbetare på Eltel är du med och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle. På Eltel Networks jobbar du i ett nära samarbete med övriga kollegor, både lokalt och nationellt. Tillsammans jobbar ni med spännande projekt mot stora kunder och samarbetspartners inom olika teknikområden.

Eltel Networks står nu inför en spännande tillväxtresa i norr, därför söker Professionals Nord för Eltel Networks räkning en projektör till Malmfälten. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter

Som projektör på Eltel Networks har du en varierad vardag där du planerar och förbereder arbetet inför byggnationer/underhåll av elnät. Du är med och skapar bästa möjliga förutsättningar för tekniker och underentreprenörer på de olika projekten genom att ta fram underlag för pågående arbeten. Exempel på andra vanligt förekommande uppgifter är:

Ta fram materiallistor och utföra materialbeställningar
Söka relevanta tillstånd hos myndigheter och övriga aktörer
Kostnads- och dagsverksberäkningar för planerade och pågående arbeten
Du kommer huvudsakligen att arbeta på kontoret men åker även ut på respektive projekt och kontrollerar där att underlagen stämmer överens med verkligheten. Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Vidare kommer du i dialog med kund överens om olika mål för projekten som du sedan säkerställer att den levererade tjänsten motsvarar.

Som projektör får du en samhällsnyttig roll där utvecklingsmöjligheterna är många. Med rätt driv och vilja att lära så kan du exempelvis gå vidareutbildningar via Eltel Networks och göra karriär inom företaget. Vidare erbjuds du även konkurrenskraftiga förmåner, bland annat bil i tjänst samt bekväma arbetstider. Du arbetar dagtid måndag till fredag, 07:30-16:00.

Vi söker dig som

Har 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens.
Du har tidigare arbetat med projektering av fiber eller liknande arbetsuppgifter
Du talar svenska och engelska flytande då det behövs i kommunikationen med kunder.
Du har goda datakunskaper (Microsoft Office & CAD)
Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa god kontakt med olika människor. Du är driven, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dem på ett noggrant sätt. Vidare är du flexibel och har lätt för att ställa om beroende på situation samt kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är även duktig på att skapa struktur och organisera ditt arbete.

Det är även meriterande om du har BE-körkort samt förarbevis för snöskoter och fyrhjuling. Krav för tjänsten är B-körkort.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Malmfälten
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eltel Networks

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Hanna Degerhäll

hanna.degerhall@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons