Erfaren VVS-konstruktör

Vesam AB · Katrineholm

·

Ansök senast 31 jan. (3 dagar kvar)

Ansök via mejl

Ansök så här:Välkommen med Din ansökan via e-post, som du märker: "VVS-konstruktör, Katrineholm". Vi startar rekryteringsprocessen omgående med intervjuer.

Erfaren VVS-konstruktör med placering i Katrineholm, alternativt i Västerås eller Krylbo. I rollen som VVS-konstruktör kommer du att ha huvudansvaret för Vesam-gruppens alla konstruktioner av VVS lösningar. Din Profil: Du kommer vara ansiktet utåt och ha kontakt med kunder, leverantörer samt konsulter. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Ni ska vara serviceinriktade, noggranna, lösningsorienterade, lyhörda, strukturerade och ha ett genuint teknikintresse. Kunskapskrav: Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning, vi värdesätter erfarenhet och branschkännedom. B-körkort är ett krav. För mer information om tjänsten kontaktar du Göran Lindfors tfn 070-994 85 25 eller glindfors@hotmail.se Om oss: Vesam i Katrineholm tillsammans med Ebes Ventilation i Västerås, Elservice i Hallsberg, Eks Plåt & Vent och Zmide i Krylbo bildar tillsammans Vesamgroup. Verksamhetsområdet är mellersta Sverige. Genom ett nätverk av professionella installatörer samt våra systerföretag inom Vesamgroup kan vi leverera helt kompletta system inom inneklimat, el och automation i mellersta Sverige. Våra kunder finns inom industri, kommersiella, privata samt offentliga sektorn. Projekten varierar i storlek och är både nyproduktion, renovering- och ombyggnadsprojekt. Vi jobbar som det lilla företaget med hög kompetens, korta beslutsvägar och nära våra kunder. Samtidigt har vi som grupp det stora företagets möjligheter erbjuda utvecklingsmöjligheter och trygghet till våra medarbetare. Vi letar efter ambitiösa medarbetare som vill växa i sina roller.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vesam AB

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Vesam AB

0150487300
Ansök via mejl

Ansök så här:Välkommen med Din ansökan via e-post, som du märker: "VVS-konstruktör, Katrineholm". Vi startar rekryteringsprocessen omgående med intervjuer.