Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren väg och gatuprojektör till projektörs eller TA roll

Erfaren väg och gatuprojektör till projektörs eller TA roll

SYSTRA AB Gävle · Gävle · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du några års erfarenhet av väg och gatuprojektering? SYSTRA växer och vi söker dig som vill arbeta med projektering och/eller TA inom väg och gata.

Om jobbet

Du kommer att arbeta i såväl större som mindre projekt. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Vi söker både dig som vill arbeta med projektering och dig som vill arbeta som tekniksansvarig. Om du vill kan du även arbeta i en kombinerad roll.

Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.

Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper inom väg- och gatuprojektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat minst fem år inom området.

Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra. För att klara arbete krävs att du kan grundläggande svenska och engelska.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Kista, Uppsala, Gävle eller Östersund.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Om SYSTRA

SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB har 250 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Välkommen att kontakta oss för mer information

Gruppchef Victor Ferreira

072-465 40 39

vferreira@systra.com

Regionchef Mattias Källander

010-708 05 59

mkallander@systra.com

Ansökan

Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-eller-Uppsala-Erfaren-v%C3%A4g-och-gatuprojekt%C3%B6r-till-projekt%C3%B6rs-eller-TA-roll/798206301/

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SYSTRA AB Gävle

Placering

Gävle

Kontaktperson

SYSTRA AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons