Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren undersköterska på heltid i höst

Erfaren undersköterska på heltid i höst

Järfälla kommun · Järfälla · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vill du jobba på en engagerad arbetsplats där de boende sätts i centrum? Vill du känna att du utvecklas både på ett personligt och professionellt plan och samtidigt vara med och skapa Sveriges bästa vård- och omsorgsboenden? Då har du hittat rätt! Järfälla växer och det finns mycket att göra! På Järfälla kommun arbetar vi alltid tillsammans med mod, engagemang och flexibilitet. Vi växer och det ställer krav på att vi utvecklas tillsammans. Som ett led i vårt arbete med Heltidsresan vill vi nu till hösten förstärka med fyra stycken drivna undersköterskor till Björkens vård- och omsorgsboende. Björkens vård- och omsorgboende är ett av de äldreboenden som kommunen driver i egen regi. Boendet ligger vid Viksjö centrum och har 40 hemtrevliga lägenheter fördelade på två demensavdelningar och två somatiska avdelningar. Här jobbar omvårdnadspersonal, rehab och sjuksköterskor tillsammans med en verksamhetschef och en assistent för att ge en god omsorg. Björkens vård- och omsorgboende bedriver många interna projekt, där man satsar stort på kvalitetsarbete. Bland annat så ägnar sig Björkens vård- och omsorgsboende åt att bli Silviahemscertifierade under år 2022. Som anställd för Järfälla kommun får du ta del av massor av förmåner. Vi har generösa personalrabatter, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och mycket mer. Hos Järfälla kommun finns stor möjlighet till personlig och professionell utveckling och på alla våra vård- och omsorgsboenden har vi schemalagd APT och reflektionstid. Till hösten söker vi tre tillsvidaretjänster på 100 % samt två vikariat på 82% under perioderna 221031-230310 respektive 221031-230605 (med chans till förlängning).

Arbetsuppgifter
Rollen som undersköterska på Björkens vård- och omsorgsboende innebär att du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och IBIC, med individens bästa i fokus. Därför är det en viktig aspekt att vi arbetar tillsammans så att varje boende får den bästa vård och omsorg som möjligt. Arbetet innebär vanliga arbetsuppgifter på vård- och omsorgsboende, såsom personlig omvårdnad, social omsorg, aktivering, städning och service utifrån varje enskilds behov. Du stödjer den boende i dennes dagliga livsföring. HSL-delegerade uppgifter ingår i ditt arbete och i det dagliga arbetet ingår social dokumentation i LifeCare för att säkerställa god kvalité och säker vård. I arbetet ingår även att vara kontaktperson för ett antal boende, vilket innebär att du planerar stödet och har en nära kontakt med dennes anhöriga. Arbetstiderna är rullande dag/kväll. Arbete varannan helg ingår.

Kvalifikationer
Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till ditt arbete och vill vara med och utveckla äldreomsorgen. Att du tar egna initiativ är en självklarhet för dig, samtidigt som du tycker det är viktigt att arbeta tillsammans med kollegorna. Du sätter laget före jaget och tror på att kommunikation, lyhördhet och samarbete som avgörande för att nå gemensamma mål. Du ska vara utbildad undersköterska med minst 1350 poäng i din undersköterskeutbildning och vi ser det som meriterande om du har 1500 poäng i din utbildning. Vi vill att du ska ha två års erfarenhet av arbete på äldreboende. Då dokumentation samt skriva genomförandeplaner ingår i arbetsuppgifterna ställer det krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda datorkunskaper. Erfarenhet av att ha arbetat med demens och/eller BPSD sen tidigare är meriterande, likaså att du har genomgått en Silviahemscertifiering eller haft ansvar som reflektionsledare. Som person söker vi en undersköterska som bemöter boende och medarbetare med respekt och professionalitet. Du är flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad. Vidare drivs du av att vara med i förändringsarbeten och är inte rädd för att prova på nytt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen in med din ansökan!

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Järfälla kommun delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Järfälla kommun

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Frida Baggesen

08-580 297 44

Dela jobbannonsen

Anmäl annons