Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren truckförare till sommarjobb

Erfaren truckförare till sommarjobb

Wikan Personal · Kristianstad · Ansök senast 27 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inför sommaren söker vi nu erfarna truckförare för arbete hos Tarkett i Hanaskog.

Dina arbetsuppgifter

Som truckförare kommer dina arbetsuppgifter bestå av truckkörning med motviktstruck (B1) i produktion och lager, pack och plock, datahantering samt scanning. Tjänsten kräver erfarenhet och känsla för truckkörning i högt tempo och i olika arbetsmiljöer.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har en god förmåga att planera ett flöde och att arbeta systematiskt och strukturerat. B-körkort och behörighet för motviktstruck är krav för denna tjänst.

Du är social, självgående, engagerad och inte rädd för att "hugga i". Du är en ordningsam person som har lätt för att smälta in i nya miljöer och du värdesätter god service och samarbete.

Information och kontakt

Tjänsterna är på heltid på Tarkett fabriken i Hanaskog och anställningsformen är visstid. Tjänsterna är förlagda på 2-skift och dagtid. Uppdragen sträcker sig över sommarperioden med start juni månad.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag via wikan.se. Sista ansökningsdag är 27 maj.

För mer information vänligen kontakta Zanna Persson 0451-70 74 82 eller Johanna Fondell 044-590 65 02. Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Zanna Persson

0451-707482

Dela jobbannonsen

Anmäl annons