Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren trafikplanerare till sektionen för Samhällsutveckling och mobilitet

Erfaren trafikplanerare till sektionen för Samhällsutveckling och mobilitet

AFRY · Malmö · Ansök senast 22 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

Vill du vara med och skapa attraktiva vardagsmiljöer och bättre förutsättningar för hållbart resande? Då är AFRY rätt arbetsplats för dig!

Nu söker vi en erfaren trafikplanerare till vårt kontor i Malmö!

Vi är ett gäng engagerade trafikplanerare, samhällsplanerare och strateger i olika åldrar som alla brinner för samhällsutveckling. Vi arbetar för att skapa attraktiva och hållbara städer och våra uppdragsgivare återfinns hos såväl privata aktörer som hos kommuner, regioner och statliga myndigheter. Vi vill nu förstärka teamet ytterligare med dig som har några års erfarenhet av trafikplanering.

Du kommer att få driva egna uppdrag där du ansvarar för utförande, kvalitet, tid- och resursplanering, samt ekonomi. Du kommer även att ingå i projektgrupper där du tillsammans med kollegor med olika kompetenser arbetar fram strategier, handlingsplaner och trafiklösningar. Utredningsuppdragens karaktär är av stor variation och sträcker sig från tidiga skeden till projektering.

Kravspecifikation

Vi söker dig med en högskoleutbildning som är inriktad mot trafikplanering. Vi ser att du har några års erfarenhet inom trafikplanering som konsult eller inom offentlig verksamhet. Du trivs med att arbeta varierat med olika typer av uppdrag inom utredning och planering i tidiga skeden. Vidare har du erfarenhet och intresse av att arbeta med trafikutformning i stadsmiljö såväl som för statliga vägar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAD och att du självständigt kan ta fram enklare ritningar i tidiga planeringsskeden. Kunskaper i ArcGIS och Illustrator är meriterade för tjänsten.

På AFRY ser vi oss som modiga och hängivna lagspelare, något som vi hoppas att du känner igen dig i. Som person är du social, utåtriktad och kommunikativ med god utredningsförmåga och ett analytiskt tankesätt. Du trivs i en miljö som präglas av utveckling och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenheter.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande.

Ytterligare information

AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt och mentalt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på en hälsosam arbetsmiljö med balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar – tid för avkoppling och inspiration, umgås med vänner och familj, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen. Arbetslaget som du kommer att ingå i är en väl fungerande grupp där alla är hängivna sitt uppdrag och vill ha roligt på jobbet.

Ansök senast 14 januari.

Kontaktuppgifter för frågor

Niklas Ruijsenaars, Sektionschef

+46 10 505 12 64

niklas.ruijsenaars@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons